Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 29/08/2014; PxC denuncia la venda il·legal de peix a la platja

Coma-ruga/El Vendrell, 29/08/2014; PxC denuncia la venda il·legal de peix a la platja

29/08/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

PxC denuncia la venda il·legal de peix sense permís ni garanties higiènico-sanitàries a la sorra de la platja de Coma-ruga, al costat del Riuet, davant la deixadesa del quadripartit PSC-CiU-PP-ERC

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Aquest dilluns 25 d’agost a les 11:30 del matí els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) van posar en coneixement de la Policia Local del Vendrell que a la platja de Coma-ruga, just al costat del Riuet i sobre la sorra, hi havia una parada de venda il·legal de peix. Pel que sembla i segons ens han informat els banyistes habituals de la zona, la paradeta s’ha convertit en un fet quotidià d’aquesta part de la platja des de fa prou dies.

Des de PxC volem denunciar la deixadesa de funcions d’aquest govern quadripartit que permet que se segueixi venent peix de manera il·legal, sense permís i sense cap garantia higiènico-sanitària, aquest cop al damunt de la sorra de la platja per acabar-ho d’adobar.

Després de l’avaria de les clavegueres que es va patir a Coma-ruga aquests dies i que va obligar a tancar el Riuet i un sector de la platja al bany divendres passat, i que aquell mateix dilluns durant tot el dia vessava porqueria per totes les clavegueres, només ens faltaria un cas d’intoxicació alimentària per acabar de desprestigiar completament l’excel·lència turística del municipi.

Per això des de PxC volem urgir al quadripartit a què actuï per la via d'urgència per evitar mals majors, tant en el tema del peix com en el de les clavegueres.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.LAFURA.CAT, 26/08/2014; 11:27 Venda il·legal de peix a la platja de Coma-ruga

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- La Plataforma per Catalunya (PxC) va denunciar dilluns davant la Policia Local del Vendrell la venda il·legal de peix a granel, en bosses de plàstic, sobre la sorra de la platja de Coma-ruga, just al costat del Riuet. Alguns banyistes informen que la paradeta és un fet habitual des de fa alguns dies. L'oposició es queixa de la deixadesa de l’Ajuntament de fer-ne el control.

DIARIMÉS, 27/08/2014; PÀG.9 PxC del Vendrell denuncia una parada il·legal de venda de peix al Riuet

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Plataforma per Calalunya (PxC) del Vendrell va denunci­ar ahir l'existència d'una para­da de venda de peix il·legal a la zona del Riuet. Segons un co­municat emés per aquesta for­mació política, dilluns, a dos quarts de dotze del migdia, els regidors de PxC van posar en coneixement de la Policia Lo­cal del Vendrell que a la platja de Coma-ruga, just al costat del Riuet i sobre la sorra, hi havia una parada de venda il·­legal de peix. "Segons ens han informat els banyistes habitu­als de la zona, la paradeta s'ha convertit en un fet quotidià d'aquesta part de la platja des de fa prou dies", explicava el comunicat de Plataforma per Catalunya. Des de PxC es de­nunciava la "deixadesa del go­vern”. "Després de l'avaria de les clavegueres que s'està pa­tint a Coma-ruga i que va obli­gar a tancar el Riuet i un sector de la platja al bany divendres passat, només ens faltaria un cas d'intoxicació alimentària per acabar de desprestigiar completament l'excel·lència turística del municipi", puntu­alitzava el comunicat de Plata­forma per Catalunya

DIARI DE TARRAGONA, 28/08/2014, PÁG.18 PxC denuncia la venta de pescado en la misma playa

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) en la oposición en el Ven­drell ha denunciado en la Poli­cía Local que algunas personas venden pescado en la misma arena de la playa de Coma-ruga. PxC teme que sea una situación habitual y que no ofrece ninguna garantía higiénica por lo que puede ser un problema de sa­lud pública. 

EL 3 DE VUIT, 29/08/2014; PÀG.10 PxC denuncia la suposada venda il·legal de peix a la sorra de Coma-ruga, situada al costat del Riuet

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Els regidors de l'oposició a l'Ajuntament del Vendrell, els de Plataforma perCatalunya (PxC), van denunciar aquest dilluns 25 davant la Policia Local del municipi la suposada venda il·legal de peix a la sorra d'alguna de les platges del municipi, concretament, a la platja de Coma-ruga, situ­ada al costat del Riuet. A més els regidors opositors han criticat, segons ells, la manca de funcions del consistori que "permet que se segueixi ve­nent peix de manera il·legal" i que es pugui vendre el peix sense cap permís públic.

 

 

LA FURA, 29/08/2014; PÀG.8 Venen peix a la platja

COMA-RUGA.- La Plataforma per Catalunya (PxC) va denunciar di­lluns davant la Policia Local del Vendrell la venda il·legal de peix a granel, en bosses de plàstic, sobre la sorra de la platja de Coma-ruga, just al costat del Riuet. Alguns banyistes informen que la pa­radeta és un fet habitual des de fa alguns dies. L'oposició es queixa de la deixadesa de l'Ajuntament de fer-ne el control.

EIXDIARI.CAT, 29/08/2014; 01:52 PxC denuncia la venda il·legal de peix a la sorra de la platja

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Dilluns 25 d’agost a les 11:30 del matí els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) va posar en coneixement de la Policia Local del Vendrell que a la platja de Coma-ruga, just al costat del Riuet i sobre la sorra, hi havia una parada de venda il·legal de peix. Pel que sembla i segons ens han informat els banyistes habituals de la zona, la paradeta s’ha convertit en un fet quotidià d’aquesta part de la platja des de fa prou dies. 

Des de PxC volem denunciar la deixadesa de funcions d’aquest govern quadripartit que permet que se segueixi venent peix de manera il·legal, sense permís i sense cap garantia higiènico-sanitària, aquest cop al damunt de la sorra de la platja per acabar-ho d’adobar. 

Després de l’avaria de les clavegueres que s’està patint a Coma-ruga i que va obligar a tancar el Riuet i un sector de la platja al bany divendres passat, i que ahir durant tot el dia vessava porqueria per totes les clavegueres, només ens  faltaria un cas d’intoxicació alimentària per acabar de desprestigiar completament l’excel·lència turística del municipi.

Per això des de PxC volem urgir al quadripartit a què actuï per la via d'urgència per evitar mals majors, tant en el tema del peix com en el de les clavegueres.

PxC a Youtube