Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 18/09/2014; PxC arrasa al Vendrell

El Vendrell, 18/09/2014; PxC arrasa al Vendrell

18/09/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Màxima popularitat dels regidors de PxC. August Armengol escollit com el polític més considerat al Vendrell i Araceli Bundó triada com a Vendrellenca de l’Any. Martí Carnicer (PSC) el pitjor alcalde


Redacció | El Vendrell.- En diverses enquestes “on line” realitzades pel prestigiós Diari del Baix Penedès durant aquestes darreres setmanes, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) en són els grans triomfadors. Si avui se celebressin eleccions municipals, molts coincideixen en què PxC seria la força més votada i es convertiria en la primera força política del Vendrell.

August Armengol, cap de llista i president del grup municipal de PxC a l’Ajuntament, va ser escollit com el “polític vendrellenc més considerat” responent a la pregunta de l’enquesta “Quin d’aquests polítics vendrellencs et mereix més consideració?”. Els polítics subjecte de l’enquesta eren els caps de fila dels cinc grups amb representació al Consistori i la votació va resultar en August Armengol (PxC) 114 vots (81%), Martí Carnicer (PSC) 16 vots (11%), Benet Jané (CiU) 8 vots (6%), Jaume Piñol (ERC) 2 vots (1%) i Maria Teresa Mercader (PP) 1 vot (1%).

Araceli Bundó, núm.2 de la llista i portaveu municipal de PxC, va ser virtualment escollida com a “Vendrellenca de l’Any” atenent a la pregunta formulada en l’enquesta en els següents termes “Si existís el premi de Vendrellenca de l’Any, a qui triaries?”. La regidora identitària en va sortir triomfadora en rebre 63 vots (46%) d’entre un total de nou candidatures a la distinció.

Martí Carnicer, actual alcalde socialista, mentrestant, ha sigut el gran perdedor d’una altra enquesta “on line” que precisamente ha tancat avui mateix el Diari del Baix Penedès sota el següent epígraf “Quin és el pitjor alcalde/sa del Baix Penedès d’aquesta legislatura?”. Carnicer ha sigut dessignat pels votants com el pitjor alcalde dels 14 municipis amb el gens menyspreable 60% dels vots emesos, tot un récord que al nostre parer comparteix amb el seu govern quadripartit PSC-CiU-PP-ERC, tot un “abortus polític i aliança contranatura” tal com August Armengol el va qualificar al Ple del juliol.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube