Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 29/10/2014; PxC denuncia les inundacions de Coma-ruga

Coma-ruga/El Vendrell, 29/10/2014; PxC denuncia les inundacions de Coma-ruga

29/10/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

PxC denuncia per enèsima vegada les inundacions de Coma-ruga i la incompetència del govern quadripartit de tot un mandat

 

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Des del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) volem denunciar una vegada més, encara que sigui per enèsima vegada, les inundacions de Coma-ruga. Cada tardor amb les primeres pluges es fa sentir el resultat de la política urbanística i d'obra pública del govern quadripartit PSC-CiU-PP-ERC durant aquests tres anys i mig de mandat, els barris marítims cada vegada s’han trobat inundats després dels darrers xàfecs que han caigut des de finals de setembre. Tot segueix igual, s'han perdut 4 anys al municipi i en especial pel que fa a la manca d'inversions en general i d'inversions en infraestructures de les platges en particular, on segueix havent inundacions per mitja hora de pluja, amb famílies aïllades a casa seva i carrers tallats.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EIXDIARI.CAT, 30/09/2014; 09:30

PxC denuncia per enèsima vegada les inundacions de Coma-ruga

PxC. Els barris marítims s'han trobat inundats després del xàfec que ha caigut

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Des del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) volem denunciar una vegada més, encara que sigui per enèsima vegada, les inundacions de Coma-ruga. Aquest migdia, i resultat de la política urbanística i d'obra pública del govern quadripartit PSC-CiU-PP-ERC, els barris marítims s'han trobat inundats després del xàfeg que ha caigut.

Tot segueix igual, s'han perdut 4 anys al municipi i en especial pel que fa a la manca d'inversions en general i d'inversions en infraestructures de les platges en particular, on segueix havent inundacions per mitja hora de pluja, amb famílies aïllades a casa seva i carrers tallats.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube