Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 03/11/2014; PxC contra l’externalització de la consergeria de la Muntanyeta

El Vendrell, 03/11/2014; PxC contra l’externalització de la consergeria de la Muntanyeta

06/11/2014 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El quadripartit s'esquerda en la votació per la licitació de la consergeria de l’Hospital-Asil per 88.611 euros mentre PxC proposa que les places es cobreixin reestructurant la plantilla a cost zero

El Vendrell | Redacció.- La darrera Junta del Patronat Municipal Hospital-Asil del Santíssim Salvador es va convocar amb l'objectiu d'aprovar el Plec de Clàusules Administratives i Econòmiques de la Licitació del Servei de la Porteria de la Residència d'Avis de la Muntanyeta. La votació va ser la més ajustada que es recorda en aquest Patronat amb 9 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions. Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) i membres del Patronat, August Armengol i Anabel Nieto van votar en contra, així com el Dr Valentí Vidal, que va ser regidor socialista i President del Patronat de 2003 a 2007. També destaca l'abstenció de Jaume Piñol, actual regidor d'ERC. La regidora del PP ni tan sols va acudir. L'esquerda del segon govern quadripartit (PSC-CiU-ERC-RNA) es va fer evident.

August Armengol va manifestar abans de la votació que "aquesta licitació és un frau de llei, perquè com el Pla d'Ajust no permet la contractació de nou personal a l'Ajuntament per l'elevadíssim endeutament de l'ordre de 90 millions d'euros, ara es treuen de la mànega la licitació del servei de consergeria, contractaran una empresa externa amb dos nous llocs de treball, utilitzant una llei per saltar-se'n una altra -frau de llei-". El regidor identitari va continuar desgranant que "el cost és molt elevat, 44 mil euros l'any, que restant-hi un IVA de 7.500 euros, un 10% de beneficis empresarials d'uns 4.400 euros, i els costos salarials, el que queda per pagar els dos pretesos treballadors és una misèria que pràcticament no arriva ni al salari mínim interprofessional, tot plegat una vergonya per uns treballadors que hauran de cobrir torns de matí, tarda, caps de setmana i festius. Això és respectar els drets dels treballadors per a un partit socialista majoritari en aquest govern municipal?". A continuació Armengol va presentar la seva alternativa per cobrir el servei de porteria "traslladant dos treballadors de la sobredimensionada plantilla municipal de més de 400 treballadors o bé reestructurant el personal de la pròpia Residència, que per una banda per a l'Ajuntament tindria un cost zero, i per l'altra banda, els treballadors estarian més ben pagats perquè seguirien cobrant el seu sou i les arques municipals s'estalviarien l'IVA i els beneficis de l'empresa adjudicatària". Finalment va reblar que "quan els hi convé a ells així ho fan, com quan recentment va quedar vacant la consergeria de l'Escola Els Secallets de Coma-ruga i la van cobrir amb un treballador de l'empresa municipal Serveis Integrals. Què s'amaga al darrera d'aquesta licitació?"

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 29/10/2014, PÀG.23; PxC critica la licitación de conserjes de la Muntanyeta

PRESUPUESTOS

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell, cri­tica la licitación del servicio de portería de la residencia de la Muntanyeta. Para PxC no puede hacerse ya que el plan eco­nómico no permite nuevas con­trataciones y a través de una empresa externa se contratará a dos personas y que supondrá un gasto de 44.000 euros pero que los conserjes tendrán suel­dos de miseria. PxC propone destinar a personal municipal.

RTVELVENDRELL.CAT, 21/10/2014; PxC critica que s'externalitzi el servei de porteria de la Residència

 

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) afirma que el govern de l’Ajuntament del Vendrell s’ha esquerdat en la votació del Patronat de l'Hospital-Asil per a la licitació del servei de consergeria per prop de 89.000 euros per dos anys. L’oposició creu que en lloc de contractar una empresa externa, seria millor destinar-hi plantilla de l’Ajuntament.

EIXDIARI.CAT, 21/10/2014; 06:14; El segon quadripartit s'esquerda en la votació del Patronat de l'Hospital-Asil

El govern va licitar el servei de consergeria per 88.611 euros per dos anys

PxC. Imatge d'arxiu de August Armengol i Anabel Nieto, a la Residència d'Avis de la Muntanyeta.

EL VENDRELL.- Aquest darrer dijous al vespre va tenir lloc la Junta del Patronat Municipal Hospital-Asil del Santíssim Salvador amb l'objectiu d'aprovar el Plec de Clàusules Administratives i Econòmiques de la Licitació del Servei de la Porteria de la Residència d'Avis de la Muntanyeta. La votació va ser la més ajustada que es recorda en aquest Patronat amb 9 vots a favor, 4 en contra i 3 abstencions. Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) i membres del Patronat, August Armengol i Anabel Nieto van votar en contra, així com el Dr Valentí Vidal, que va ser regidor socialista i President del Patronat de 2003 a 2007. També destaca l'abstenció de Jaume Piñol, actual regidor d'ERC. La regidora del PP no va acudir. L'esquerda del segon govern quadripartit (PSC-CiU-ERC-RNA) es va fer evident.

August Armengol va manifestar abans de la votació que "aquesta licitació és un frau de llei, perquè com el Pla d'Ajust no permet la contractació de nou personal a l'Ajuntament per l'elevadíssim endeutament de l'ordre de 90 millions d'euros, ara es treuen de la mànega la licitació del servei de consergeria, contractaran una empresa externa amb dos nous llocs de treball, utilitzant una llei per saltar-se'n una altra -frau de llei-". El regidor identitari va continuar desgranant que "el cost és molt elevat, 44 mil euros l'any, que restant-hi un IVA de 7.500 euros, un 10% de beneficis empresarials d'uns 4.400 euros, i els costos salarials, el que queda per pagar els dos pretesos treballadors és una misèria que pràcticament no arriva ni al salari mínim interprofessional, tot plegat una vergonya per uns treballadors que hauran de fer torns de matí, tarda, caps de setmana i festius. Això és respectar els drets dels treballadors per a un partit socialista majoritari en aquest govern municipal?". A continuació Armengol va presentar la seva alternativa per cobrir el servei de porteria "traslladant dos treballadors de la sobredimensionada plantilla municipal de més de 400 treballadors o bé reestructurant el personal de la pròpia Residència, que per una banda per a l'Ajuntament tindria un cost zero, i per l'altra banda, els treballadors estarian més ben pagats perquè seguirien cobrant el seu sou i les arques municipals s'estalviarien l'IVA i els beneficis de l'empresa adjudicatària". Finalment va reblar que "quan els hi convé a ells així ho fan, com recentment va quedar vacant la consergeria de l'Escola Els Secallets de Coma-ruga i la van cobrir amb un treballador de l'empresa municipal Serveis Integrals. Què s'amaga al darrera d'aquesta licitació?".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube