Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 31/01/2015; PxC: “el Vendrell necessita una zona lliure per a l’esbarjo dels gossos”

El Vendrell, 31/01/2015; PxC: “el Vendrell necessita una zona lliure per a l’esbarjo dels gossos”

30/01/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El grup municipal de PxC, a l’oposició, aconsegueix negociar amb el govern municipal la implantació de diverses zones delimitades per a l’esbarjo de gossos sense haver-los de portar lligats

El Vendrell | Redacció.- Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC)Joan Carrasco i Josep Mitjans, van presentar públicament al parc del Mas d’en Gual la proposta de resolució que  el grup municipal portaria al Ple de l’Ajuntament “per tal de dotar a la vila del Vendrell d’una zona d’esbarjo per a gossos per tal que els vendrellencs puguin gaudir lliurement de la seva mascota”.

Josep Mitjans va obrir el torn declarant que "volem que el Vendrell sigui un municipi lliure de maltractament animal, i ja que no disposa de cap zona d'esbarjo per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones, per aquest motiu des de PxC presentem aquesta proposta, perquè volem que els propietaris de mascotes puguin gaudir dels seus animals sense haver de portar-los lligats i ser sancionats per aquest motiu”.

En segon lloc va intervenir Joan Carrasco, i va exposar els tres motius pels quals PxC ha triat aquesta zona “perquè d'aquesta manera es dignificaria una zona actualment molt degradada, perquè la inversió seria mínima i perquè d'aquesta manera s'acabaria amb un altre punt més de tràfic de droga del nostre municipi i que tant preocupa els veïns per la inseguretat que genera”.

Previ portar la proposta de resolució al Ple, on es va arribar a un acord, el grup municipal de PxC va mantenir diverses converses amb l’equip de govern amb el regidor del grup socialista Rafael Gonçalves, tot aconseguint negociar amb el govern municipal la implantació de diverses zones delimitades per a l’esbarjo de gossos sense haver-los de portar lligats.

Enviar notícia per correo





  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 20/01/2015 PxC reivindica que el Vendrell necessita una zona lliure per a l’esbarjo dels gossos

EL VENDRELL.- Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carrasco i Josep Mitjans, han presentat públicament aquest migdia al parc del Mas d’en Gual la proposta de resolució que el grup municipal portarà al proper Ple de l’Ajuntament “per tal de dotar a la vila del Vendrell d’una zona d’esbarjo per a gossos per tal que els vendrellencs puguin gaudir lliurement de la seva mascota”.

Josep Mitjans ha obert el torn declarant que “volem que el Vendrell sigui un municipi lliure de maltractament animal, i ja que no isposa de cap zona d’esbarjo per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones, per aquest motiu des de PxC presentem aquesta proposta, perquè volem que els propietaris de mascotes puguin gaudir dels seus animals sense haver de portar-los lligats i ser sancionats per aquest motiu”.

En segon lloc intervé Joan Carrasco, i exposa els tres motius pels quals PxC ha triat aquesta zona “perquè d’aquesta manera es dignificaria una zona actualment molt degradada, perquè la inversió seria mínima i perquè d’aquesta manera s’acabaria amb un altre punt més de tràfic de droga del nostre municipi i que tan preocupa els veïns per la inseguretat que genera”.

EIXDIARI.CAT, 21/01/2015; 02:01 PxC: "el Vendrell necessita una zona lliure per a l'esbarjo dels gossos"

Eix. Presentació de la proposta al parc del Mas d'en Gual.

EL VENDRELL.- Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC), Joan Carrasco i Josep Mitjans, han presentat públicament aquest migdia al parc del Mas d’en Gual la proposta de resolució que  el grup municipal portarà al proper Ple de l’Ajuntament per tal de dotar a la vila del Vendrell d’una zona d’esbarjo per a gossos per tal que els vendrellencs puguin gaudir lliurement de la seva mascota.

Josep Mitjans ha obert el torn declarant que "volem que el Vendrell sigui un municipi lliure de maltractament animal, i ja que no disposa de cap zona d'esbarjo per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones, per aquest motiu des de PxC presentem aquesta proposta, perquè volem que els propietaris de mascotes puguin gaudir dels seus animals sense haver de portar-los lligats i ser sancionats per aquest motiu.

En segon lloc intervé Joan Carrasco, i exposa els tres motius pels quals PxC ha triat aquesta zona  perquè d'aquesta manera es dignificaria una zona actualment molt degradada, perquè la inversió seria mínima i perquè d'aquesta manera s'acabaria amb un altre punt més de tràfic de droga del nostre municipi i que tan preocupa els veïns per la inseguretat que genera.

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 21/01/2015; 10:04 PxC vol una zona d'esbarjo per a gossos

Proposen el parc del Mas d'en Gual com a possible lloc

EL VENDRELL.- Els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC), Juan Carrasco i Josep Mitjans, han presentat la proposta de resolució que el grup municipal portarà al proper Ple de l’Ajuntament «per tal de dotar a la vila del Vendrell d’una zona d’esbarjo per a gossos per tal que els vendrellencs puguin gaudir lliurement de la seva mascota».

Josep Mitjans ha obert el torn declarant que «volem que el Vendrell sigui un municipi lliure de maltractament animal, i ja que no disposa de cap zona d'esbarjo per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones, per aquest motiu des de PxC presentem aquesta proposta, perquè volem que els propietaris de mascotes puguin gaudir dels seus animals sense haver de portar-los lligats i ser sancionats per aquest motiu».

Juan Carrasco ha exposat els motius pels quals el partit creu que el parc del Mas d'en Gual seria l'espai idoni. Segons Carrasco, així «es dignificaria una zona actualment molt degradada, perquè la inversió seria mínima i perquè d'aquesta manera s'acabaria amb un altre punt més de tràfic de droga del nostre municipi i que tan preocupa els veïns per la inseguretat que genera».

RTVELVENDRELL.CAT, 22/01/2015 PxC demanarà una zona d’esbarjo per a gossos

 

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha presentat una proposta per crear zona d’esbarjo per a gossos. Aquest partit a l’oposició expressarà al proper ple la necessitat que el Vendrell tingui una zona per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones. Plataforma per Catalunya creu que un bon lloc per aquesta zona d’esbarjo seria al Parc de Mas d’en Gual, tocant a l’autopista.

EL 3 DE VUIT, 23/01/2015; PÀG.14 PxC vol una zona lliure d'esbarjo per a gossos

AL PLE - El grup ja ha presentat una proposta a l'Ajuntament

El regidor de PxC Joan Carrasco, al parc de Mas d’en Gual | PxC

EL VENDRELL.- Tot just unes hores després que l'equip de govern del Vendrell anunciés una campanya de conscienciació per a propietaris d'animals de companyia, que expliquem a la informació superior, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) Joan Carrasco i Josep Mitjans van presentar en roda de premsa la proposta de resolució que el grup municipal portarà al pròxim ple de l'Ajuntament, probablement dijous que ve, “per tal de dotar la vila del Vendrell d'una zona d'esbarjo per a gossos per tal que els vendrellencs puguin gaudir lliurement de la seva mascota”. L'indret triat seria el parc de Mas d'en Gual.

Josep Mitjans va apuntar que “volem que el Vendrell sigui un municipi lliure de maltractament animal i ja que no disposa de cap zona d'esbarjo per a mascotes equipat correctament, i que garanteixi la seguretat tant dels animals com de les persones, per aquest motiu des de PxC presentem aquesta proposta, perquè volem que els propietaris de mascotes puguin gaudir dels seus animals sense haver de portar-los lligats i ser sancionats per aquest motiu”.

Per la seva banda, Joan Carrasco va dir que PxC fa la proposta perquè “d'aquesta manera es dignificaria una zona actualment molt degradada, perquè la inversió seria mínima i perquè d'aquesta manera s'acabaria amb un altre punt més de tràfic de droga del nostre municipi i que tant preocupa els veïns per la inserguretat que genera”.

DIARI DE TARRAGONA, 27/01/2015; PÀG.22 PxC plantea una zona de ocio para perros en el Vendrell

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC), en la oposición en el Vendrell, propone que la zona del parque de Mas d'en Gual esté acondicionada para que los propietarios puedan llevar a sus perros como zona de juegos. El proyecto es adecuar un terreno para que los animales puedan ir sueltos. PxC explica que además se lograría recuperar una zona degradada.

PxC a Youtube