Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 16/02/2015;

El Vendrell, 16/02/2015; "Parlem de rumors a l'Eina"

17/02/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Amb l'atur del 35% que patim i el 40% aturats de llarga durada i majors de 45 anys, l'Eina solament és un filtre per col·locar a les persones afins als partits polítics que composen el quadripartit

El Vendrell |Redacció.- Plataforma per Catalunya (PxC) va escenificar en roda premsa a la porta de l'edifici de l'Hotel d'Entitats del Camí Reial, ubicació del servei l'Eina, la seva resposta a la moció contra els rumors presentada pel segon quadripartit el darrer ple ordinari. "Desmuntem els rumors d'una vegada. Els hem de desmuntar amb dades verificables" afirmen els regidors de PxC Araceli Bundó i Joan Carrasco.

Va obrir el torn Araceli Bundó expressant les dades que actualment el govern quadripartit titlla de rumors: "les xifres d'atur que patim, el 35% al Vendrell, i el 25,8% a la comarca del Baix Penedès; dels quals un 40% són aturats de llarga durada i majors de 45 anys. Quina sortida tenen aquestes persones, donat que al Vendrell no hi ha teixit industrial ni capacitat d'absorció per part del sector serveis? Quina és la capacitat operativa real d'una entitat com l'Eina, que se'ns està venent com si fos la gran solució a aquest problema? Si el mateix SOC només és capaç de gestionar el 2% de les col·locacions produïdes a Catalunya el passat 2014, quin és el percentatge de gestió de col·locacions per part de l'Eina? Quina és la seva efectivitat?", pregunta la regidora identitària, per tal de poder desmentir rumors.

A continuació Joan Carrasco ha afirmat que “l'Eina solament és un filtre per col·locar a les persones afins als partits polítics que composen el quadripartit. La Generalitat de Catalunya, a través del SOC, és qui oferta els Plans d'Ocupació, i els fa arribar a l'Eina, qui tria amb criteris totalment subjectius, les persones que creu més idònies per al lloc de treball ofertat. Casualment, tal com hem dit abans, quasi sempre es tracta de persones afins a les formacions esmentades" explica el regidor de PxC. "No oblidem que tot això diuen que són rumors... doncs que publiquin les dades i acabin amb aquest rumor, si s'atreveixen" acaba reblant el regidor identitari.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARI DE TARRAGONA, 11/02/2015; PÀG.22 PxC dice que l'Eina del Vendrell ‘sólo contrata a afines del cuatripartito’

EMPLEO – Es el Servicio de Ocupación Municipal

Los concejales de PxC del Vendrell Araceli Bundó y Joan Carrasco a las puertas de las oficinas de l’Eina. FOTO DT

EL VENDRELL.- El grupo de Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciado que el servicio de empleo l’Eina del Ayuntamiento del Vendrell «sólo contrata o da planes de ocupación a personas afines al cuatripartito del gobierno». En el Vendrell gobiernan PSC, CiU y ERC, además de una concejal no adscrita.

La concejal de PxC Araceli Bundó recordó que el Baix Penedès tiene una tasa de desempleo del 25,8% y que en la localidad llega al 35%. De éstos, el 40% son desempleados de larga duración y mayores de 45 años.

El concejal Joan Carrasco aseguró que considera que l'Eina «es un filtro para colocar a las personas afines a los partidos que componen el cuatripartito local». En este sentido, señala que mientras hay personas que se han beneficiado de varios planes de ocupación, otras llevan mucho tiempo esperando sin que sean llamadas.

Es el Servei d'Ocupació de la Generalitat quien oferta los planes de ocupación y l’Eina del Vendrell quien realiza la selección entre los candidatos que considera más adecuados. «Casualmente se trata casi siempre de las mismas personas»

RTVELVENDRELL.CAT, 11/02/2015 PxC demana resultats a l’Eina

 

EL VENDRELL.- De l’Eina en parlava  ahir Plataforma per Catalunya (PxC) davant les instal·lacions municipals. L’oposició demana dades a l’equip de govern sobre l’eficiència de l’entitat i l’acusa de fer servir l’Eina amb filtre polític alhora d’adjudicar cursos, programes d’ocupació i llocs de treball.

EIXDIARI.CAT, 11/02/2015; 10:22 Parlem de rumors a l'Eina

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha escenificat aquest migdia en roda premsa a la porta de l'edifici de l'Hotel d'Entitats del Camí Reial, ubicació del servei l'Eina, la seva resposta a la moció contra els rumors presentada pel segon quadripartit el darrer ple ordinari."Desmuntem els rumors d'una vegada. Els hem de desmuntar amb dades verificables" afirmen els regidors de PxCAraceli Bundó i Joan Carrasco.


Ha obert el torn Araceli Bundó expressant les dades que actualment el govern quadripartit titlla de rumors: "les xifres d'atur que patim, el 35% al Vendrell, i el 25,8% a la comarca del Baix Penedès; dels quals un 40% son aturats de llarga durada i majors de 45 anys. Quina sortida tenen aquestes persones, donat que al Vendrell no hi ha teixit industrial ni capacitat d'absorció per part del sector serveis? Quina és la capacitat operativa real d'una entitat com l'Eina, que se'ns està venent com si fos la gran solució a aquest problema? Si el mateix SOC només és capaç de gestionar el 2% de les col·locacions produïdes a Catalunya el passat 2014, quin és el percentatge de gestió de col·locacions per part de l'Eina? Quina és la seva efectivitat?", pregunta la regidora identitària, per tal de poder desmentir rumors.

A continuació Joan Carrasco ha afirmat que l'Eina solament és un filtre per a col·locar a les persones afins als partits polítics que composen el quadripartit. La Generalitat de Catalunya, a través del SOC, és qui oferta els Plans d'Ocupació, i els fa arribar a l'Eina, qui tria amb criteris totalment subjectius, les persones que creu més idònies per al lloc de treball ofertat. Casualment, tal com hem dit abans, casi sempre es tracta de persones afins a les formacions esmentades" explica el regidor de PxC. "No oblidem que tot això diuen que són rumors... doncs que publiquin les dades i acabin amb aquest rumor, si s'atreveixen" acaba reblant el regidor identitari.

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 11/02/2015 PxC acusa el govern municipal del Vendrell d’usar l’Eina per “col·locar persones afins als grups de govern”

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) va oferir una roda de premsa ahir a la porta de l’edifici de l’Hotel d’Entitats del Camí Reial, ubicació del servei l’Eina. En aquesta compareixença el grup pretenia escenificar la seva resposta a la moció contra els rumors presentada i aprovada pel govern municipal del Vendrell en el darrer ple ordinari.

Araceli Bundó va referir-se a les dades que el govern muncipal (segons PxC) titlla de rumors: “les xifres d’atur que patim, el 35% al Vendrell, i el 25,8% a la comarca del Baix Penedès; dels quals un 40% son aturats de llarga durada i majors de 45 anys. Quina sortida tenen aquestes persones, donat que al Vendrell no hi ha teixit industrial ni capacitat d’absorció per part del sector serveis? Quina és la capacitat operativa real d’una entitat com l’Eina, que se’ns està venent com si fos la gran solució a aquest problema? Si el mateix SOC només és capaç de gestionar el 2% de les col·locacions produïdes a Catalunya el passat 2014, quin és el percentatge de gestió de col·locacions per part de l’Eina? Quina és la seva efectivitat?” Es va preguntar, veu alta, Bundó.

A continuació Joan Carrasco ha afirmat que “l’Eina solament és un filtre per a col·locar a les persones afins als partits polítics que composen el quadripartit. La Generalitat de Catalunya, a través del SOC, és qui oferta els Plans d’Ocupació, i els fa arribar a l’Eina, qui tria amb criteris totalment subjectius, les persones que creu més idònies per al lloc de treball ofertat. Casualment, tal com hem dit abans, casi sempre es tracta de persones afins a les formacions esmentades” explica el regidor de PxC“No oblidem que tot això diuen que són rumors… doncs que publiquin les dades i acabin amb aquest rumor, si s’atreveixen”.

ELPUNTAVUI.CAT, 18/02/2015; Disculpes per una disfressa a Mataró

[...] Els  sindicats de Mossos i Guàrdia Urbana, que s'han sentit ofesos per aquesta disfressa, estudien presentar una querella i PxC té intenció de presentar una pregunta al pròxim ple.

PxC a Youtube