Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 27/02/2015; Tensió política a l’Ajuntament pel nomenament de la interventora com a candidata de CiU

El Vendrell, 27/02/2015; Tensió política a l’Ajuntament pel nomenament de la interventora com a candidata de CiU

27/02/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Eva Serramià, d’interventora de l’Ajuntament a cap de llista de CiU o la política sense ètica ni escrúpols. Els cinc regidors de PxC abandonen el Ple per la manca de neutralitat de la interventora


El Vendrell | Redacció.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) August Armengol ja va manifestar en el Ple del 17 de febrer la necessitat de rellevar Eva Serramià com a interventora de l’Ajuntament pel seu nomenament com a cap de llista de CiU per a les eleccions municipals del 24 de maig. Armengol va aclarir que “una interventora alhora candidata de CiU no pot garantir l’obligada neutralitat política que comporta aquest càrrec” i va demanar a l’alcalde “la seva immediata destitució” a la qual cosa l’alcalde s’hi va negar. El regidor identitari va titllar Serramià de “candidata sense cintura ètica i sense escrúpols polítics per no haver dimitit del càrrec d’interventora”. Durant el debat del punt de les al·legacions dels pressupostos presentat per la regidora de PxC Araceli Bundó, Armengol ja va haver d’intervenir per demanar-li empara a l’alcalde per les “ganyotes” que la interventora li feia a Bundó, intimidant-la durant la seva intervenció.

La sorpresa va sobrevenir en el Ple extraordinari d’una setmana després, amb la interventora-candidata encara asseguda a la seva poltrona de la sala de plens. Només iniciar-se la sessió August Armengol va exigir a l’alcalde que fes fora de la sala a la candidata o bé els regidors de PxC abandonarien el Ple, cosa que van fer en negar-s’hi Martí Carnicer, però no sense abans reblar-li a l’alcalde socialista que “s’havia baixat els pantalons davant de CiU i de la seva cap de llista”.  

La presència de la interventora-candidata està pertorbant el normal funcionament de tots els òrgans col·legiats de l’Ajuntament ja que August Armengol es va veure també obligat a abandonar el Consell d'Administració de l’SLM El Vendrell Comunicació celebrat aquest 27 de febrer per la pertorbadora presència de la cap de llista de CiU i alhora interventora de l'Ajuntament, Eva Serramià, perquè "és imposible que la candidata de CiU a l'alcaldia pugui garantir l'obligada neutralitat institucional que s'exigeix del càrrec d'interventora de l'Ajuntament".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 17/02/2015; 18:38 PxC carrega contra Eva Serramià i les seves «ganyotes»

El partit d’Armengol demana que se la rellevi del càrrec d’interventora pels dubtes sobre la seva neutralitat

Els regidors de PxC, amb Serramià en primer pla Foto: M.G.

Marc Guitart/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) no ha esperat ni un instant a obrir el foc contra la futura cap de llista de CiU al Vendrell i actual interventora de l’Ajuntament, Eva Serramià, en el primer ple que s’ha celebrat des que es va conèixer que seria candidata a l’alcaldia. Tot i que l’assemblea de CiU d’aquest dijous encara ha de ratificar el projecte de Serramià, des de PxC no han volgut perdre el temps i han criticat la seva idoneïtat com a interventora municipal.
 
«Ens sentim afectats per aquesta situació», ha assegurat August Armengol, «ja que els funcionaris haurien de tenir especial cura de la seva neutralitat, i que l’actual interventora, que va ser nomenada per un alcalde de CiU, sigui ara cap de llista de CiU, no ens fa cap gràcia». Armengol ha demanat a l’alcalde, Martí Carnicer, que la rellevi de les seves funcions, acusant a la interventora de no tenir «prou cintura ètica» per deixar el càrrec ella mateixa.
 
Carnicer ha respost que la mateixa Serramià la va informar de la seva condició de candidata de CiU «abans mateix que s’anunciés» i des d’aquell dia «s’han posat en marxa els mecanismes per a procedir a la seva substitució». L’enfrontament PxC – Serramià ha tingut un altre episodi curiós quan, en un dels punt de l’ordre del dia i mentre intervenia la regidora Araceli Bundó, Armengol ha intervingut per criticar «les ganyotes» que feia Serramià mentre parlava Bundó i exigint a la interventora «que ara més que mai» fos neutral.

EL 3 DE VUIT, 20/02/2015; PÀG.5 Discussió entre govern i PxC per la candidata de CiU

PLE MUNICIPAL - Es va encetar arran duna intervenció dArmengol

R.V./EL VENDRELL.- El portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC), August Armengol, va parlar a l’apartat de precs i preguntes d’una qüestió que va originar una certa discussió amb l’alcalde, Martí Carnicer. D’una banda, Armengol, que ja durant el ple va demanar a Carnicer que cridés l’atenció a la interventora accidental i nova candidata de CiU a les eleccions del maig, Eva Serramià, per suposades “ganyotes” de menyspreu en parlar la regidora de PxC Araceli, a la qual cosa ľalcalde va replicar que no tenia la mateixa percepció, va recordar que en els d’arrers anys la figura de l’interventor a l’Ajuntament del Vendrell l’han ocupat persones de manera accidental nomenades per l’alcalde i que en haver estat designada candidata de CiU a les eleccions del mes de maig que ve Serramià hauria de deixar el càrrec. “La secretària i la interventora han de tenir especial cura de la seva imparcialitat política”, va dir August Armengol “i a PxC no ens fa gracia haver de tractar amb la cap de llista de CiU”. L’alcalde va replicar Armengol que Eva Serramià havia tingut la “gentilesa” de comunicar-li personalment la decisió d’optar a l’alcaldia i que s’ha iniciat el procés per ser rellevada en el càrrec. Amb tot, Carnicer va dir d’Eva Serramià que “ha complert amb les seves funcions i complirà fins al f inal del seu càrrec d’interventora”. Quant al fet que aquest càrrec hagi estat designat directament des d’Alcaldia en els darrers anys, Martí Carnicer ho va atribuir al fet que, tot i haver estat convocada la plaça, “no s’hi han presentat candidatures, suposo que per manca de prou persones que es dediquen a aquesta feina, però sempre hem estat molt transparents en aquest cas”.

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 24/02/2015 PxC aprofita que Eva Maria Serramià serà la candidata de CiU per muntar una bronca al ple del Vendrell i abandonar-lo

EL VENDRELL.- En un ple extraordinari, l’Ajuntament ha aprovat aquest migdia, per unanimitat dels presents (PSC, CiU, ERC, PP i RNA) l’ampliació del termini de presentació d’ofertes en la licitació per a la selecció d’un soci privat per a la constitució amb l’Ajuntament d’una empresa mixta per a la gestió dels servei públic d’aigua per un nou termini addicional de 13 dies naturals.

Abans d’iniciar-se el debat de l’únic punt de l’ordre del dia, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) han abandonat el ple per no estar d’acord amb la presència de l’actual interventora de l’Ajuntament Eva Maria Serramià, que recentment ha estat proclamada candidata de CiU a les properes eleccions municipals. En el darrer ple, l’alcalde ja va explicar públicament que s’estan seguint els procediments corresponents per procedir a la seva substitució i va assegurar que, mentrestant, la interventora desenvolupa la seva feina amb total professionalitat i neutralitat.

Les expresions emprades tant per August Armengol com per Araceli Bundó en declaracions posteriors al Ple i fetes a ràdio i Televisió del Vendrell han estat al límit de la bona educació. D’Eva Maria Serramià han dit que “ha demostrat no tenir escrúpols” i de Martí Carnicer de “abaixar-se els pantalons davant de CiU”. Bundó ha aprofitat les declaracions per fer campanya electoral i per anunciar que això s’acaba, en gens vetllada referència a una hipotètica victòria del seu partit a les pròximes eleccions municipals. La resta de grups municipals han acusat a PxC de fer demagògia i d’estar pernentment en campanya electoral.

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 24/02/2015; 16:48 Tensió creixent entre CiU i PxC pel nomenament d'Eva Serramià

PxC ha abandonat el ple com a protesta pel fet que Serramià segueixi com a interventora

Els regidors de PxC, abandonant el ple Foto: Aj.Vendrell

EL VENDRELL.- La tensió al ple del Vendrell ha augmentat les dues últimes setmanes des que l'actual interventora, Eva Serramià, ha estat proclamada candidata a l'alcaldia per Convergència i Unió (CiU). En l'últim ple ordinari, el regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) August Armengol ja va demanar a l'alcalde, Martí Carnicer, que rellevés a Serramià com a interventora, dubtant de la seva neutralitat.

En el ple extraordinari que s'ha celebrat aquest dimarts al migdia, el partit encara ha anat més lluny i ha abandonat el ple només començar-se en protesta pel fet que Serramià encara sigui la interventora del consistori. D'aquesta manera, PxC no ha pres part a la votació de l'únic punt de l'ordre del dia, en el qual es demanava ampliar el termini per seleccionar el soci privat que ha de formar part de l'empresa mixta Aigües de Tomoví.

El to crispat ha seguit un cop acabat el ple, amb una acalorada discussió entre el primer tinent d'alcalde, el convergent Benet Jané, i la regidora de PxC Araceli Bundó, per la conveniència de fer les valoracions del ple a Televisió el Vendrell, després que els regidors de PxC l'haguessin abandonat.  

DIARI DE TARRAGONA, 25/02/2015; PÀG.20

PxC marca a la interventora

EL VENDRELL.- Sergi Teruel califica la denuncia de Plataforma per Catalunya (PxC) como una muestra "clara y contundente de ataque político contra las personas que van a te­ner continuidad en el Ayunta­miento".

El concejal considera que por ello es también blanco de los ata­ques de PxC la interventora municipal, Eva Serramià. Teruel cali­fica de "chabacanos" lo que con­sidera ataques a la interventora, que ya ha sido nombrada como ca­beza de lista de CiU para las próximas municipales.

En el pleno de ayer PxC tuvo un enfrentamiento con el alcalde Martí Carnicer (PSC) a causa de la interventora. El portavoz de PxC, August Armengol,dijo que la fun­cionaria municipal no podía seguir ocupando ese puesto una vez se ha conocido que es la cabeza de lis­ta de unos de los partidos de gobierno. PxC dijo que Serramià ya no tenía su confianza y que no debía permanecer en el puesto. Los concejales de PxC abandonaron la sala de plenos tras el enfrentamiento dialéctico.

En la anterior sesión plenaria los concejales de PxC ya mostra­ron la queja y el alcalde explicó que la interventora había expresado su decisión de ser relevada por su condición de candidata. Carni­cer explicó que está iniciado el proceso para buscar una susti­tución. 

RTVELVENDRELL.CAT, 25/02/2015 El ple, sense PxC, amplia el termini pel soci privat d’Aigües de Tomoví

 

EL VENDRELL.- Ple extraordinari, aquest dimarts al migdia, a l’Ajuntament del Vendrell amb un únic punt a l’ordre del dia, però amb força tensió. S’aprovava per unanimitat ampliar el termini per seleccionar el soci privat per a l’empresa del Servei d’Aigües. Plataforma per Catalunya (PxC) va marxar del ple just a l’inici, ja que no accepten que l’interventora i cap de llista de CiU estigui present al ple. L’alcalde ha reafirmat el que ja va dir en l’anterior ple: que no és incompatible que Eva Maria Serramià estigui al ple, i que s’està treballant en la seva substitució com a interventora.

EL 3 DE VUIT, 27/02/2015; PORTADA PxC deixa el ple després de qüestionar la presència de la interventora candidata al Vendrell //P13

EL 3 DE VUIT, 27/02/2015; PÀG.13 PxC marxa del ple per la presència de la interventora candidata

PLE MUNICIPAL - El govern amplia el temps per buscar un soci per a l’empresa que gestiona el servei d’aigua

Ricard Vinyals/EL VENDRELL.- Els cinc regidors del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) van abandonar la sala de plens de l’Ajuntament del Vendrell just en l’inici de la sessió extraordinària d’aquest dimarts, després d’una breu, però agre, polèmica pujada de to amb l’alcalde, el socialista Martí Carnicer. L’incident es va originar arran de la petició del regidor portaveu de PxC i novament alcaldable del partit, August Armengol, perquè la interventora i ja candidata de CiU a les eleccions municipals del mes de maig que ve, Eva Serramià, abandonés el seu lloc al plenari. L’alcalde va retirar la paraula a Armengol, que encara va acusar Carnicer d’haver-se “abaixat els pantalons”.

Recordem que la nominació d’Eva Serramià com a candidata electoral de CiU ja va ocasionar polèmica en l’apartat del precs i preguntes del ple ordinari del mes de febrer celebrat tot just una setmana abans. Aleshores el portaveu de PxC va apuntar que Eva Serramià, interventora accidental de l’Ajuntament vendrellenc, hauria de deixar el càrrec per una suposada incompatibìlitat a l’hora de ser candidata electoral. “La secretària i la interventora han de tenir especial cura de la seva imparcialitat política”, va manifestar al ple de la setmana passada August Armengol. Tanmateix, l’alcalde va defensar la “professionalitat i neutralitat” de Serramià i ja va respondre en aquell ple que s’ha iniciat un procés perquè pugui ser rellevada precisament per haver estat designada candidata de CiU. Amb tot, això requereix un procés i fins aleshores Eva Serramià “complirà fins al final el seu càrrec d’interventora”.

En el ple d’aquest dimarts, Martí Carnicer va limitar-se a dir al portaveu de PxC que no expulsaria Eva Serramià i que, en tot cas, si els regidors del grup a l’oposició municipal volien abandonar prematurament la sala de plens, ho fessin.

Un sol punt

Quant al ple, tot just contenia un únic punt a l’ordre del dia, per ampliar el termini de presentació d’ofertes en la licitació convocada per a la selecció d’un soci privat per a la constitució, amb el mateix Ajuntament del Vendrell, d’una empresa d’economia mixta per a la gestió dels serveis públics de proveïment d’aigua potable i sanejament del municípi del Vendrell. Recordem que la licitació inicial del 2006 per a 25 anys ha estat anul·lada perquè en el seu dia no es va celebrar una comissió informativa prèvia al ple de licitació que va atorgar a Aquàlia la condició de soci privat d’Aigües de Tomoví, SA, amb un 49% del capital. Una sentència judicial va obligar el consistori a tornar a licitar la convocatòria per a l’empresa d’aigües i atès que algunes empreses han demanat poder disposar de més temps per estudiar les opcions de presentar pliques, aquest termini s’ha ampliat dels 26 dies legalment establerts a 13 dies més. Això vol dir que en comptes de finalitzar aquest dimecres passat, el termini clourà el 10 de març. L’acord es va prendre per unanimitat de tots els regidors presents al ple, per tant, sense els de PxC.

EIXDIARI.CAT, 18/02/2015; 01:55 El Vendrell aprova el pressupost del 2015 i el Projecte Educatiu de la Ciutat

L'oposició ha argumentat les seves al·legacions tot afirmant que hi ha una justificació poc precisa d'alguns punts pressupostaris com pot ser en el capítol “altres despeses”

Ivet Carbajo/EL VENDRELL.- El Ple Municipal d'aquest dimarts ha aprovat, finalment, el pressupost d'enguany amb 16 vots a favor (PSC, CiU, ERC, PP i RNA) i 5 en contra (PxC). L'oposició ha argumentat les seves al·legacions tot afirmant que hi ha una justificació poc precisa d'alguns punts pressupostaris com pot ser en el capítol “altres despeses”. Davant la negativa de Plataforma per Catalunya (PxC), però, finalment, Carnicer ha determinat que l'estratègia de l'oposició és la creació d'un “sistema d'obstaculització de la tasca de l'Ajuntament”.

Un altre punt a destacar del Ple Ordinari ha estat l'aprovació del Projecte Educatiu de la Ciutat (PEC) amb 16 vots a favor (PSC, CiU, ERC, PP i RNA) i 5 en contra (PxC).

El moment més tens ha estat protagonitzat per August Armengol quan, en dos moments, s'ha dirigit a Eva Serramià. El primer ha estat en mitja explicació de les al·legacions d'Araceli Bundó pel que feia al tema dels pressupostos. El cap de l'oposició ha recriminat a la futura cap de llista de CiU que feia “ganyotes” a Bundó mentre ella parlava. D'altra banda, Armengol s'ha queixat que els interventors de l'Ajuntament del Vendrell sempre són “nomenats a dit d'entre els funcionaris de la casa” i ha demanat que l'actual interventora, Eva Serramià, presentés la seva dimissió per ser un personatge “sense escrúpols polítics” i per no tenir neutralitat en estar vinculada a un partit.

LA FURA, 20/02/2015; PÀG.13 La interventora municipal Eva Serramià relleva Benet Jané com a candidat de CiU

Relleu històric a CiU: l’exalcalde Benet Jané, cap de llista des de les elec- cions de 1979 (amb l’excepció de 1983), no es tornarà a presentar i ho farà en el seu lloc la interventora de l’Ajuntament Eva Serramià.

EL VENDRELL.- L’alcaldable triada per l’Executiva Local de la federació, Eva Serramià, a manca de ratificació per part de l’assemblea de militants, és coneguda al Vendrell principalment per dues vessants: en l’àmbit associatiu, va ser durant uns anys presidenta de l’Associació Musical Pau Casals; i en l’àmbit professional, coneix a fons l’Ajuntament ja que n’és la seva interventora. Treballa, doncs, com a funcionària municipal, i és interventora des que Benet Jané l’hi va col·locar.

En el ple de dimarts, August Armengol (PxC) va demanar a l’alcalde Martí Carnicer (PSC) que cessés Serramià com a interventora de l’Ajuntament, ja que té un càrrec al qual s’hi ha d’adreçar sovint per fer consultes, preguntes, etc., i ho ha de poder fer a una funcionària que sigui “neutral políticament”. El batlle va respondre que tan bon punt la mateixa Serramià li va comunicar la decisió d’encapçalar CiU, dilluns de la setmana passada, va posar en marxa els mecanismes per a la seva substitució.

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 27/02/2015; 16:48 PxC segueix marxant de reunions per la «perturbadora» presència de Serramià

August Armengol abandona el Consell d'Administració del Vendrell Comunicació

EL VENDRELL.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) August Armengol i alhora vocal del Consell d'Administració de l'SLM El Vendrell Comunicació ha abandonat la reunió del Consell d'Administració que ha tingut lloc aquest divendres al migdia al despatx d'alcaldia per la «pertorbadora» presència de la cap de llista de CiU, i actual interventora de l'Ajuntament, Eva Serramià.

Armengol ha manifestat en començar la reunió que «és imposible que la candidata de CiU a l'alcaldia pugui garantir l'obligada neutralitat institucional que s'exigeix del càrrec d'interventora de l'Ajuntament» i ha afegit que «ja s'està veient que la seva presència en els òrgans col·legiats de l'Ajuntament com ara els plens del Consistori o les reunions dels consells d'administració de les societats municipals es veuen greument pertorbats per la presència d'aquesta senyora que no té cap mena d'escrúpol polític en mantenir aquesta situació del tot anòmala».

Acte seguit el regidor de PxC ha plantejat a l'alcalde, i alhora president del Consell d'Administració, que «o vostè fa fora de la sala aquesta senyora, o jo mateix abandonaré la reunió» i davant la negativa de Martí Carnicer, August Armengol ha abandonat la sala. Armengol i la resta de regidors de PxC ja van abandonar l'últim ple extraordinari per la mateixa raó. 

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 24/02/2015; 16:41 El Vendrell amplia el termini per triar el soci privat per a Aigües de Tomoví

Els integrants del ple del Vendrell, ja sense PxC Foto: Aj.Vendrell

EL VENDRELL.- En un ple extraordinari celebrat aquest dimarts, l'Ajuntament del Vendrell ha aprovat l’ampliació del termini de presentació d’ofertes en la licitació per a la selecció d’un soci privat per a la constitució amb l’Ajuntament d’una empresa mixta per a la gestió dels servei públic d’aigua. L'ampliació és per un nou termini addicional de 13 dies naturals.

Abans d’iniciar-se el debat de l’únic punt de l’ordre del dia, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) han abandonat el ple per no estar d’acord amb la presència de l’actual interventora de l’Ajuntament, que recentment ha estat proclamada candidata de CiU a les properes eleccions municipals. La resta de partits han aprovat el punt per unanimitat. 

EIXDIARI.CAT, 24/02/2015; 09:42 El Vendrell amplia el termini per seleccionar el soci privat per a l'empresa del Servei d'Aigües

Ple extraordinari - Els regidors de Plataforma per Catalunya han abandonat el ple per no estar d’acord amb la presència de l’actual interventora

EL VENDRELL.- En un ple extraordinari, l’Ajuntament ha aprovat aquest migdia, per unanimitat dels presents (PSC, CiU, ERC, PP i RNA)  l’ampliació del termini de presentació d’ofertes en la licitació per a la selecció d’un soci privat per a la constitució amb l’Ajuntament d’una empresa mixta per a la gestió dels servei públic d’aigua per un nou termini addicional de 13 dies naturals.

Abans d’iniciar-se el debat de l’únic punt de l’ordre del dia, els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) han abandonat el ple per no estar d’acord amb la presència de l’actual interventora de l’Ajuntament, que recentment ha estat proclamada candidata de CiU a les properes eleccions municipals. En el darrer ple, l’alcalde ja va explicar públicament que s’estan seguint els procediments corresponents per procedir a la seva substitució i va assegurar que, mentrestant, la interventora desenvolupa la seva feina amb total professionalitat i neutralitat.

 

EL3DEVUIT.CAT, 24/02/2015 S’amplia el termini per seleccionar el soci privat de l’empresa d’aigües del Vendrell

EL VENDRELL.- En un ple extraordinari, l'Ajuntament del Vendrell ha aprovat aquest dimarts, per unanimitat dels regidors presents (PSC, CiU, ERC, PP i RNA), l'ampliació del termini de presentació d'ofertes en la licitació per a la selecció d'un soci privat per a la constitució amb l'Ajuntament d'una empresa mixta per a la gestió dels servei públic d'aigua per un nou termini addicional de 13 dies naturals. El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) ha abandonat la sala tot just en iniciar-se el ple, moment que recull la fotografia.

En concret, abans d'iniciar-se el debat de l'únic punt de l'ordre del dia, els regidors de Plataforma per Catalunya han abandonat el ple per no estar d'acord amb la presència de l'actual interventora de l'Ajuntament del Vendrell, Eva Serramià, que recentment ha estat proclamada candidata de CiU a les properes eleccions municipals.

DIARIDETARRAGONA, 25/02/2015; 10:28 'Es un ataque político'

EL VENDRELL.- Sergi Teruel califica la denuncia de PxC como una muestra «clara y contundente de ataque político contra las personas que van a tener continuidad en el Ayuntamiento». El concejal es uno de los que con toda seguridad formará parte de las listas de CiU para las municipales, tras el anuncio de la marcha del hasta ahora candidato, Benet Jané. El concejal considera que por ello es también blanco de los ataques de PxC la interventora municipal, Eva Serramià. Teruel califica de «chabacanos» lo que considera ataques a la interventora, que ya ha sido nombrada como cabeza de lista de CiU para las próximas municipales. En el pleno de ayer PxC tuvo un enfrentamiento con el alcalde Martí Carnicer (PSC) a causa de la interventora. El portavoz de PxC, August Armengol, dijo que la funcionaria municipal no podía seguir ocupando ese puesto una vez se ha conocido que es la cabeza de lista de unos de los partidos de gobierno. PxC dijo que Serramià ya no tenía su confianza y que no debía permanecer en el puesto. Los concejales de PxC abandonaron la sala de plenos tras el enfrentamiento dialéctico. En la anterior sesión plenaria los concejales de PxC ya mostraron la queja y el alcalde explicó que la interventora había expresado su decisión de ser relevada por su condición de candidata. Carnicer explicó que está iniciado el proceso para buscar una sustitución.

REVISTAESPIGOL.COM, 28/02/2015; 12:21 El portaveu de PxC abandona el Consell d’Administració del Vendrell Comunicació

Ho fa perquè la candidata de CiU, Eva Serramià, continua exercint les tasques d’interventora

EL VENDRELL, 27/02/2015.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) August Armengol i alhora vocal del Consell d’Administració de l’SLM El Vendrell Comunicació s’ha vist obligat a abandonar la reunió del Consell d’Administració que ha tingut lloc aquest migdia a les 13:30 al despatx d’alcaldia per la pertorbadora presència de la cap de llista de CiU i alhora interventora de l’Ajuntament, Eva Serramià. 

Armengol ha manifestat en començar la reunió que “és imposible que la candidata de CiU a l’alcaldia pugui garantir l’obligada neutralitat institucional que s’exigeix del càrrec d’interventora de l’Ajuntament” i ha afegit que “ja s’està veient que la seva presència en els òrgans col·legiats de l’Ajuntament com ara els plens del Consistori o les reunions dels consells d’administració de les societats municipals es veuen greument pertorbats per la presència d’aquesta senyora que, insisteixo, no té cap mena d’escrúpol polític en mantenir aquesta situació del tot anòmala”.

Acte seguit el regidor identitari ha plantejat a l’alcalde i alhora president del Consell d’Administració que “o vostè fa fora de la sala aquesta senyora, o jo mateix abandonaré la reunió” i davant la negativa de Martí Carnicer, August Armengol ha abandonat la sala.

EIXDIARI.CAT, 02/03/2015; 09:35 Armengol: "la interventora-candidata pertorba el funcionament de l'Ajuntament"

August Armengol (PxC) es veu obligat a abandonar el Consell d'Administració de l'SLM El Vendrell Comunicació per la presència de la interventora-candidata 

Eix. August Armengol 

EL VENDRELL.- El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) August Armengol i alhora vocal del Consell d'Administració de l'SLM El Vendrell Comunicació s'ha vist obligat a abandonar la reunió del Consell d'Administració que ha tingut lloc aquest migdia a les 13:30 al despatx d'alcaldia per la pertorbadora presencia de la cap de llista de CiU i alhora interventora de l'Ajuntament, Eva Serramià. 

Armengol ha manifestat en començar la reunió que "és imposible que la candidata de CiU a l'alcaldia pugui garantir l'obligada neutralitat institucional que s'exigeix del càrrec d'interventora de l'Ajuntament" i ha afegit que "ja s'està veient que la seva presència en els òrgans col·legiats de l'Ajuntament com ara els plens del Consistori o les reunions dels consells d'administració de les societats municipals es veuen greument pertorbats per la presència d'aquesta senyora que, insisteixo, no té cap mena d'escrúpol polític en mantenir aquesta situació del tot anòmala".

Acte seguit el regidor identitari ha plantejat a l'alcalde i alhora president del Consell d'Administració que "o vostè fa fora de la sala aquesta senyora, o jo mateix abandonaré la reunió" i davant la negativa de Martí Carnicer, August Armengol ha abandonat la sala.

PxC a Youtube