Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 01/04/2015; August Armengol presenta la llista electoral de l’1 al 21

El Vendrell, 01/04/2015; August Armengol presenta la llista electoral de l’1 al 21

01/04/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

August Armengol presenta la llista electoral, una llista paritària de 10 dones i 11 homes, apostant per molta gent jove i preparada, i comptant amb l’experiència dels cinc actuals regidors

El Vendrell | Redacció.- El cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC), August Armengol, ha presentat públicament la llista electoral aquest 24 de març al migdia al Centre Cívic l’Estació, acompanyat pels candidats de la formació. Ha comentat que “es tracta d’una llista paritària en serra, amb 10 dones i 11 homes. Hem volgut apostar per molta gent jove i preparada, però comptant també amb l’experiència dels cinc regidors actuals en els cinc primers llocs”.

El cap de llista ha presentat a Xanna Camps com a número 6 tot referint-se a ella com a una dona jove de 33 anys, amb formació de tècnica sociosanitària, amb una gran vocació de servei públic i com una activista veïnal reconeguda del barri de l’Oasis en el si de l’Associcació de Veïns de la urbanització. La futura regidora ha declarat que “caldrà molta més dedicació als barris i a les urbanitzacions que de sempre han estat tan abandonades per l’Ajuntament en qüestió de neteja, recollida d’escombraries, transport públic, enllumenat i de tots els serveis en general. Perquè el Vendrell no solament és el centre, sinó que els barris, les urbanitzacions i les platges també existim. Per això estic decidida a assumir tota aquesta feina al costat d’August Armengol i de tot el nostre equip, per millorar les condicions de vida de tots els veïns del municipi”.

A continuació ha presentat al número 7 de la llista i amb tota seguretat també futur regidor, José María Medina, jove de 28 anys amb formació de tècnic en gestió administrativa i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Baix Penedès, per la qual cosa segons el cap de llista “és sens dubte una persona amb una gran sensibilitat social i amb un gran coneixement de la ‘nova pobresa’”, i afegeix “la veritat és que em trobo més a gust assegut al costat del José María que no pas si ho estès al costat de Patricia Botín, m’hi identifico més”. El futur regidor ha manifestat que “he sofert en la meva pròpia pell l’execució hipotecària però també les amenaces de tall d’aigua per l’actual Ajuntament, que no té cap mena de sensibilitat social pels més necessitats ni tan sols el partit socialista, cosa que m’ha portat fins August Armengol perquè és l’únic que m’ha donat solucions i que les donarà als sectors més desfavorits del Vendrell mitjançant un Pla de Rescat Ciutadà per eradicar la pobresa tot reforçant les xarxes municipals d’ajuda social i aconseguint una redistribució més justa augmentant les inversions”.

D’entre la gent més jove destaquen Alba Velasco i José Antonio Díaz, ambdós de 19 anys, estudiants respectivament de Criminologia i Ciències Polítiques.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 3 DE VUIT, 27/03/2015; PÀG.6 PxC presenta tota la llista de cara al 24-M

Els cins regidors actuals opten a la reelecció

EL VENDRELL.- El cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig al Vendrell, August Armengol, ha presentat públicament aquesta setmana la llista electoral, en un acte celebrat dimarts passat al Centre Cívic l’Estació i en el qual estava acompanyat pels candidats de la formació política. Destaca el fet que els primers 5 llocs els ocupen els mateixos regidors que té actualment a l’Ajuntament vendrellenc: August Armengol, Araceli Bundó, Juan Manuel Carrasco, Anabel Nieto i Josep Mitjans. August Armengol va comentar d’entrada que es tracta d’una llista amb 10 dones i 11 homes. “Hem volgut apostar per molta gent jove i preparada, però comptant també amb lexperiència dels cinc regidors actuals en els cinc primers llocs”.

Números 6 i 7 de la candidatura

El cap de Ilista de PxC va presentar a Xanna Camps com a número 6 tot referint-s’hi com a una dona jove de 34 anys, amb formació de tècnica sociosanitària, amb una gran vocació de servei públic i com una activista veïnal reconeguda de la urbanització de l’Oasis en el si de l’associació de veïns del mateix barri al nord del Vendrell. Camps ha declarat que caldrà molta més dedicació als barris i a les urbanitzacions que de sempre han estat tan abandonades per l’Ajuntament en qüestió de neteja, recollida descombraries, transport públic, enllumenat i de tots els serveis en general. Perquè el Vendrell no solament és el centre, sinó que els barris, les urbanitzacions i les platges també existim. Perquè estic decidida a assumir tota aquesta feina al costat dAugust Armengol i de tot el nostre equip, per millorar les condicions de vida de tots els veïns del municipi.

I a continuació, Armengol va presentar al número 7 de la llista, José María Medina, jove de 28 anys amb formació de tècnic en gestió administrativa i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Baix Penedès, per la qual cosa, segons el cap de llista de PxC, és sens dubte una persona amb una gran sensibilitat social i amb un gran coneixement de la nova pobresa’”. I va afegir que la veritat és que em trobo més a gust assegut al costat del José María que no pas si ho estès al costat de Patricia Botín, mhi identifico més.

La resta de la llista de PxC

Quant a la resta de la llista de PxC de cara a les eleccions del maig són, entre els números 8 i 21: Selena Venegas Ribodigo, Jesús Albaiceta Costán, Sandra García García, Cristóbal Pulido Sánchez, Isabel Vera Oller, Alan Pérez Cuenca, Alba Velasco Juncosas, José Antonio Díaz Hernández, María Dolores Ordoñez Sánchez, Rubén Ramírez Pavía, Glòria Poveda Ruano i Salvador Ballesta Martínez.

RTVELVENDRELL.CAT, 25/03/2015 PxC presenta la seva llista electoral

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha presentat ja la seva llista per a les eleccions municipals amb August Armengol al capdavant. En les 5 primeres posicions repeteixen els actuals regidors de Plataforma a l’oposició. Al número 6 i el número 7, Xanna Camps membre de l’Associació de Veïns de l’Oasi i José María Medina, membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

 

DIARI DE TARRAGONA, 26/03/2015; PÁG.30 PxC repite su lista con los cinco actuales concejales

August Armengol, junto a los miembros que conforman la lista electoral detrás de los actuales concejales. FOTO DT

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) en el Vendrell, que ya anunció que como candidato repetirá el actual portavoz August Armengol, ha revelado que los actuales concejales del partido en el Ayuntamiento ocuparán los cinco primeros puestos en la lista electoral para las municipales de mayo. Se incorporan como número 6 Xanna Camps, de 34 años y de los barrios marítimos. De número 7 irá José María Medina, de 28 años y miembro de la Plataforma de Afectados por la Hipoteca (PAH) del Baix Penedès.

LA FURA, 27/03/2015; PÀG.15 Els cinc regidors repeteixen al davant de PxC del Vendrell

EL VENDRELL.- Dimarts es presentava la candidatura sencera de la Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, en què els cinc regidors actuals repeteixen en els cinc primers llocs de la llista; en aquest ordre: August Armengol, Araceli Bundó, Juan Manuel Carrasco, Anabel Nieto i Josep Mitjans. A partir del sisè lloc, les novetats, amb molta gent jove. Xanna Camps (núm. 6) té 34 anys, és activista veïnal del barri de l’Oasis, i vol centrar la seva acció política en donar major atenció a barris perifèrics i urbanitzacions, en temes com la neteja, recollida d’escombraries, transport públic i enllumenat. Al 7 hi haurà José M. Medina (28 anys), que és membre de la PAH. La PxC espera guanyar les eleccions i treure almenys set dels 21 regidors del Vendrell. Els següents de la llista, a partir del núm. 8, són Selena Venegas, Jesús Albaiceta, Sandra García, Cristóbal Pulido, Isabel Vera, Alan Pérez, Alba Velasco, José A. Díaz, M. Dolores Ordóñez, Rubén Ramírez, Núria Fernández, César Barquero, Glòria Poveda i Salvador Ballesta.

EIXDIARI.CAT, 26/03/2015; 06:07 August Armengol presenta la llista electoral de PxC de l'1 al 21

Armengol: 'Hem volgut apostar per molta gent jove i preparada, però comptant també amb l’experiència dels cinc regidors actuals en els cinc primers llocs'

PxC. August Armengol presenta la llista electoral de PxC de l1 al 21

EL VENDRELL.- El cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC), August Armengol, ha presentat públicament la llista electoral aquest migdia al Centre Cívic l’Estació, acompanyat pels candidats de la formació. Ha comentat que “es tracta d’una llista paritària en serra, amb 10 dones i 11 homes. Hem volgut apostar per molta gent jove i preparada, però comptant també amb l’experiència dels cinc regidors actuals en els cinc primers llocs”.

El cap de llista ha presentat a Xanna Camps com a número 6 tot referint-se a ella com a una dona jove de 34 anys, amb formació de tècnica sociosanitària, amb una gran vocació de servei públic i com una activista veïnal reconeguda del barri de l’Oasis en el si de l’Associcació de Veïns de la urbanització. La futura regidora ha declarat que “caldrà molta més dedicació als barris i a les urbanitzacions que de sempre han estat tan abandonades per l’Ajuntament en qüestió de neteja, recollida d’escombraries, transport públic, enllumenat i de tots els serveis en general. Perquè el Vendrell no solament és el centre, sinó que els barris, les urbanitzacions i les platges també existim. Per això estic decidida a assumir tota aquesta feina al costat d’August Armengol i de tot el nostre equip, per millorar les condicions de vida de tots els veïns del municipi”.

A continuació ha presentat al número 7 de la llista i amb tota seguretat també futur regidor, José María Medina, jove de 28 anys amb formació de tècnic en gestió administrativa i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Baix Penedès, per la qual cosa segons el cap de llista “és sens dubte una persona amb una gran sensibilitat social i amb un gran coneixement de la ‘nova pobresa’”, i afegeix “la veritat és que em trobo més a gust assegut al costat del José María que no pas si ho estès al costat de Patricia Botín, m’hi identifico més”. El futur regidor ha manifestat que “he sofert en la meva pròpia pell l’execució hipotecària però també les amenaces de tall d’aigua per l’actual Ajuntament, que no té cap mena de sensibilitat social pels més necessitats ni tan sols el partit socialista, cosa que m’ha portat fins August Armengol perquè és l’únic que m’ha donat solucions i que les donarà als sectors més desfavorits del Vendrell mitjançant un Pla de Rescat Ciutadà per eradicar la pobresa tot reforçant les xarxes municipals d’ajuda social i aconseguint una redistribució més justa augmentant les inversions”.

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 24/03/2015; 13:24 PxC manté els cinc regidors en els cinc primers llocs de la llista

Armengol destaca que és una llista «absolutament paritària» i amb gent jove 

El partit espera treure 6 o 7 regidors

August Armengol, amb alguns dels nous integrants de la llista de PxC Foto: M.G.

Marc Guitart/EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) ha donat a conèixer aquest dimarts els integrants de la seva llista per a les eleccions municipals del proper mes de maig al Vendrell. August Armengol, el candidat del partit, torna a confiar en els mateixos noms que van ocupar els primers llocs el 2011, amb el qual Araceli Bundó, Juan Carrasco, Anabel Nieto i Josep Mitjans ocuparan els llocs que van del segon al cinquè.

El partit ha presentat els dos noms que aniran als llocs 6 i 7 i que, al seu parer, tenen aspiracions de ser regidors. La número 6 és Xanna Camps, que forma part de l'Associació de Veïns de l'Oasis i que té la intenció de «defensar els interessos de les urbanitzacions i les platges, ja que també som ciutadans del Vendrell». El número 7 és José María Medina, que s'ha presentat com a membre de la PAH.

Armengol ha destacat que la llista de PxC és «absolutament paritària, amb onze homes i deu dones» i que incorpora a molta gent jove, «els quals combinen amb l'experiència dels cinc regidors actuals». El partit va obtenir cinc regidors i prop de 2.300 vots en les últimes eleccions municipals de l'any 2011.  

Llista electoral de PxC:

1. August Armengol
2. Araceli Bundó
3. Juan Manuel Carrasco
4. Anabel Nieto
5. Josep Mitjans
6. Xanna Camps
7. José María Medina
8. Selena Venegas
9. Jesús Albaiceta
10. Sandra García
11. Cristóbal Pulido
12. Isabel Vera
13. Alan Pérez
14. Alba Velasco
15. José Antonio Díaz
16. María Dolores Ordóñez
17. Rubén Ramírez
18. Núria Fernéndez
19. César Barquero
20. Glòria Poveda
21. Salvador Ballesta  

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 24/03/2015 Armengol presenta la llista de les municipals sense cap novetat rellevant

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) es presenta a les eleccions municipals del Vendrell amb cap novetat als primers llocs de la llista. Repeteixen August Armengol, Araceli Bundó, Joan Carrasco, Anabel Nieto i Josep Mitjans, prova de la gairebé nul·la renovació del partit. Per tant, aquesta setmana, la gran novetat han estat el sisè i el setè de la llista.


El cap de llista de Plataforma per Catalunya, August Armengol, ha presentat públicament la llista electoral aquest migdia al Centre Cívic l’Estació, acompanyat pels candidats de la formació. Ha comentat que “es tracta d’una llista paritària en serra, amb 10 dones i 11 homes. Hem volgut apostar per molta gent jove i preparada, però comptant també amb l’experiència dels cinc regidors actuals en els cinc primers llocs”.


El cap de llista ha presentat a Xanna Camps com a número 6 tot referint-se a ella com a una dona jove de 34 anys, amb formació de tècnica sociosanitària, amb una gran vocació de servei públic i com una activista veïnal reconeguda del barri de l’Oasis en el si de l’Associcació de Veïns de la urbanització.
A continuació ha presentat al número 7 de la llista i amb tota seguretat també futur regidor, José María Medina, jove de 28 anys amb formació de tècnic en gestió administrativa i membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Baix Penedès, per la qual cosa segons el cap de llista “és sens dubte una persona amb una gran sensibilitat social i amb un gran coneixement de la ‘nova pobresa’”.

 Llista Eleccions Municipals 2015

 

1.- August Armengol Rofes
2.- Araceli Bundó Hernàndez
3.- Juan Manuel Carrasco Carrión
4.- Anabel Nieto Cabello
5.- Josep Mitjans Pedriza
6.- Xanna Camps Cubedo
7.- José María Medina García
8.- Selena Venegas Ribodigo
9.- Jesús Albaiceta Costán
10.- Sandra García García
11.- Cristóbal Pulido Sánchez
12.- Isabel Vera Oller
13.- Alan Pérez Cuenca
14.- Alba Velasco Juncosas
15.- José Antonio Díaz Hernández
16.- María Dolores Ordóñez Sánchez
17.- Rubén Ramírez Ramírez
18.- Núria Fernández Roldán
19.- César Barquero Pavía
20.- Glòria Poveda Ruano
21.- Salvador Ballesta Martínez

EL 3 DE VUIT, 27/03/2015; PÀG.3 Puja la febre electoral al Vendrell

| EDITORIAL |

EL VENDRELL.- El Vendrell havia estat relativament tranquil i aturat pel que fa a la publicació de possibles candidatures electorals de cara als comicis locals de proper 24 de maig, però aquests dies la febre electoral ha pujat força a la capital del Baix Penedès. Tant que des de divendres ençà s’han conegut els caps de llista de quatre de les nou candidatures que sembla que finalment concorreran el 24-M. És el cas del candidat del PSC, Martí Carnicer, que optarà a la reelecció l’alcaldable de Som Poble, la candidatura d’esquerres que aglutina la CUP, EUiA, Procés Constituent i La Trinxera i que encapçalarà Rubén Suan; de C’s, llista que liderarà Mari Luz Ramírez i Sí Se Puede, la ‘marca blanca’ de Podem al Vendrell i que estarà representada per Òscar Blasco. A més, al Vendrell hi haurà llistes de Plataforma per Catalunya (PxC) que presenta els seus 5 regidors actuals als primers llocs-, ERC, PP i ICV-Els Verds, coalició que també s’ha donat a conèixer aquests dies. I tot això de banda, la cap de llista de CiU, Eva Serramià, ja dóna a la pàgina12 d’aquesta edició alguns detalls de la seva proposta electoral en la primera entrevista que concedeix a un mitjà de comunicació com a candidata. Destaquem, entre d’altres aspectes, que només continuarà el regidor Sergi Teruel.

LAFURA.CAT, 24/03/2015; 19:37 Els cinc regidors repeteixen al davant de PxC del Vendrell

EL VENDRELL.- Dimarts es presentava la candidatura sencera de la Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, en què els cinc regidors actuals repeteixen en els cinc primers llocs de la llista; en aquest ordre: August Armengol, Araceli Bundó, Juan Manuel Carrasco, Anabel Nieto i Josep Mitjans. A partir del sisè lloc, les novetats, amb molta gent jove. Xanna Camps (núm. 6) té 34 anys, és activista veïnal del barri de l’Oasis, i vol centrar la seva acció política en donar major atenció a barris perifèrics i urbanitzacions, en temes com  la neteja, recollida d’escombraries, transport públic i enllumenat. Al 7 hi haurà José M. Medina (28 anys), que és membre de la PAH. La PxC espera guanyar les eleccions i treure almenys set dels 21 regidors del Vendrell.

Els següents de la llista, a partir del núm. 8, són Selena Venegas, Jesús Albaiceta, Sandr García, Cristóbal Pulido, Isabel Vera, Alan Pérez, Alba Velasco, José A. Díaz, M. Dolores Ordóñez, Rubén Ramírez, Núria Fernández, César Barquero, Glòria Poveda i Salvador Ballesta.

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 25/03/2015 Els espavilats; curset bàsic de demagògia aplicada a la política vendrellenca

Llorenç Aviñó. Redactor del Diari del Baix Penedès.

EL VENDRELL.- He de reconèixer que aquesta setmana, quan he vist la candidatura de Plataforma per Catalunya (PxC) del Vendrell, concretament els cinc primers de la llista, he tingut una veritable sorpresa. No fa un mes que August Armengol va fer unes declaracions impactants (per escrit, en una nota, i de viva veu en una compareixença pública). Era quan semblava que Podemos havia de governar el planeta. I l’August, sense cap problema, va afirmar que el seu partit era el “Podemos del Vendrell” i que la resta eren “Casta”. Ara no ho dirà, perquè això de Podemos sembla que es va desinflant. Sí amics, la demagògia és així, poc consistent. Però és clar, jo, pobre de mi, vaig pensar: Mira que si te raó l’August i es converteix en el referent de les esquerres antifeixistes i antixenòfobes… (que seria el que podria venir a representar Podemos). Collons, Llorenç, aqui tens un gir copernicà de primera!

Per tant, desprès d’allò esperava la llista electoral de l’August, a veure quin era el calibre de la revolució, que jo esperava major que el dels canons del cuirassat Potempkin. I noi, quina raig d’aigua freda, com si fos la campanya de l’ELA, amb glaçons i tot. Va l’home i presenta una llista amb els cinc primers que són els mateixos de fa quatre anys… Impressionant manera de combatre la “Casta” i d’enviar a la societat un missatge de renovació.

I ara, bromes a part, insisteixo en la meva tesi. La principal característica del partit de l’August és que forma part del sistema. Es tracta d’un grup de gent que ha fet de la política una manera de guanyar diners. I això, possiblement val per a tots els altres partits polítics. Però la diferència substancial és que a PxC no els agraden els immigrants il·legals (aquí he estat curós al màxim). Ah, i que fa unes setmanes, per posar un exemple, van ser a la manifestació islamòfoba a favor de Pegida, el partit alemany, que es va fer a L’Hospitalet de Llobregat.

No li donem més voltes, són uns espavilats, llàstima dels mètodes emprats (segur que tots legalíssims) per aconseguir vots.

EL 3 DE VUIT, 27/03/2015; PÀG.12 Eva Serramià

Candidata a l’alcaldia del Vendrell per CiU

 

No repetiré el pacte de govern de tots contra un daquesta legislatura, perquè no ha aportat res

- Aquí, però, hi ha una presència destacada de Plataforma per Catalunya (PxC)...

- Que el considero el partit de la confrontació, divisió i del conflicte, no construeix mai ni té projecte de ciutat. Crec que es dóna al Vendrell aquest fenomen perquè al davant hi ha una persona amb unes certes característiques i també perquè molta gent els va votar com a càstig a l’anterior govern, que feia una política poc valenta i amb poques aspiracions. És una sensació que tinc com a ciutadana. Ara espero que PxC no només hagi tocat sostre, sinó que baixi, però desconec què passarà el 24 de maig.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube