Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 07/04/2015; Cau un fanal al passeig Marítim el primer dia de Setmana Santa

Coma-ruga/El Vendrell, 07/04/2015; Cau un fanal al passeig Marítim el primer dia de Setmana Santa

07/04/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

August Armengol: "podíem haver tingut una Setmana Santa 'negra' a Coma-ruga per l’abandonament, la manca de manteniment i d’inversió a les platges, només l’atzar va evitar la tragèdia"


Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Dilluns dia 30 al matí va caure un fanal al passeig Marítim de Coma-ruga a l'alçada del carrer Joan Maragall. És un fanal pesant, ja que és dels antics i originals de Coma-ruga que són de fundició.

Per això per a August Armengol, candidat a l'alcaldia i regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), va declarar al lloc dels fets que "avui hagués pogut passar una catàstrofe, una tragèdia personal a Coma-ruga, i haver-se convertit aquests dies de Setmana Santa en una verdadera Setmana Santa 'negra' a les platges". El candidat va afirmar que "les inversions als barris marítims i també el manteniment de les infraestructures ha estat nul durant aquests quatre anys de govern quadripartit i amb aquest fet que gràcies a l'atzar ha quedat només en una anècdota, ha quedat una vegada més demostrat".

August Armengol exigeix del govern municipal que "es posi a treballar avui mateix sense perdre un sol minut i que revisin i inspeccionin tots els fanals dels passejos marítims de les platges per evaluar el seu estat ja que durant aquests dies ens enfrontem a un dels majors períodes d'afluència turística de tot l'any i és inadmisible que coses així puguin pasar". De fet, al vent lleu-moderat que bufava a les platges no se li pot atribuir aquest incident, malgrat que "són capaços des del govern de volguer-nos-ho fer creure donada la seva irresponsabilitat" ha reblat el regidor.

A quarts de quatre de la tarda el fanal seguia al mateix lloc sense que els serveis municipals l'haguessin retirat, ni anul·lat els cables elèctrics, ni netejat la trencadissa de vidres i bombetes.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EIXDIARI.CAT, 30/03/2015; 04:07 August Armengol: "podíem haver tingut una Setmana Santa 'negra' a les platges"

Eix. Fanal al passeig Marítim de Coma-ruga a l'alçada del carrer Joan Maragall 

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Aquest matí ha caigut un fanal al passeig Marítim de Coma-ruga a l'alçada del carrer Joan Maragall. És un fanal pesant, ja que és dels antics i originals de Coma-ruga que són de fundició. 

Per això per a August Armengol, candidat a l'alcaldia i regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), "avui hagués pogut passar una catàstrofe, una tragèdia personal a Coma-ruga, i haver-se convertit aquests dies de Setmana Santa en una verdadera Setmana Santa 'negra' a les platges". El candidat declara que "les inversions als barris marítims i també el manteniment de les infraestructures ha estat nul durant aquests quatre anys de govern quadripartit i amb aquest fet que gràcies a l'atzar ha quedat només en una anècdota, ha quedat una vegada més demostrat".

August Armengol exigeix del govern municipal que "es posi a treballar avui mateix sense perdre un sol minut i que revisin i inspeccionin tots els fanals dels passejos marítims de les platges per evaluar el seu estat ja que durant aquests dies ens enfrontem a un dels majors períodes d'afluència turística de tot l'any i és inadmisible que coses així puguin pasar". De fet, al vent lleu-moderat que bufa avui a les platges no se li pot atribuir aquest incident, malgrat que "són capaços des del govern de volguer-nos-ho fer creure donada la seva irresponsabilitat" ha reblat el regidor.

A quarts de quatre de la tarda el fanal segueix al mateix lloc sense que els serveis municipals l'hagin retirat, ni anul·lat els cables elèctrics, ni netejat la trencadissa de vidres i bombetes.

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 30/03/2015 August Armengol: “podíem haver tingut una Setmana Santa ‘negra’ a les platges” (PxC)

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Aquest matí ha caigut un fanal al passeig Marítim de Coma-ruga a l’alçada del carrer Joan Maragall. És un fanal pesant, ja que és dels antics i originals de Coma-ruga que són de fundició.

Per això per a August Armengol, candidat a l’alcaldia i regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) ha dit que “avui hagués pogut passar una catàstrofe, una tragèdia personal a Coma-ruga, i haver-se convertit aquests dies de Setmana Santa en una verdadera Setmana Santa ‘negra’ a les platges”. El candidat declara que “les inversions als barris marítims i també el manteniment de les infraestructures ha estat nul durant aquests quatre anys de govern quadripartit i amb aquest fet que gràcies a l’atzar ha quedat només en una anècdota, ha quedat una vegada més demostrat”.

August Armengol exigeix del govern municipal que “es posi a treballar avui mateix sense perdre un sol minut i que revisin i inspeccionin tots els fanals dels passejos marítims de les platges per evaluar el seu estat ja que durant aquests dies ens enfrontem a un dels majors períodes d’afluència turística de tot l’any i és inadmisible que coses així puguin pasar”. De fet, al vent lleu-moderat que bufa avui a les platges no se li pot atribuir aquest incident, malgrat que “són capaços des del govern de volguer-nos-ho fer creure donada la seva irresponsabilitat” ha reblat el regidor.

A quarts de quatre de la tarda el fanal seguia al mateix lloc sense que els serveis municipals l’hagin retirat, ni anul·lat els cables elèctrics, ni netejat la trencadissa de vidres i bombetes.

DIARI DE TARRAGONA, 31/03/2015; PÁG.23 Cae una farola de hierro en el paseo de Coma-ruga

PxC pide que se revisen todas 

La farola se desgajó de su base en el muro del paseo. Foto PxC 

COMA-RUGA.- Una farola de hierro del paseo marítimo de Coma-ruga se desgajó de su base y cayó al suelo. Las causas podrían estar motivadas por el viento. 

Plataforma per Catalunya (PxC) exige al Ayuntamiento que revise la consistencia de todas las farolas de los paseos marítimos para evaluar su estado.

En este sentido, el partido ha criticado lo que considera nulo mantenimiento en infraestructuras en el paseo.

RTVELVENDRELL.CAT, 01/04/2015 Cau un fanal al passeig de Coma-ruga

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Un fanal ha caigut al passeig marítim de Coma-ruga a l’alçada del carrer Joan Maragall. Un incident en el que Plataforma per Catalunya (PxC) veu reflectit el que qualifica de nul manteniment de la zona de platges per part del govern local. És per això que demanen una inspecció immediata dels fanals dels barris marítims tot just coincidint amb l’arribada de la Setmana Santa i el creixement habitual de vianants a la zona durant aquestes dates.

BAIXPENEDESDIARI.CAT, 30/03/2015; 17:24El fort vent provoca la caiguda d'un fanal al Passeig de Coma-ruga

Les ratxes de vent s'acosten als 90 km/hora en alguns punts del país

El fanal que ha caigut al Passeig de Coma-ruga Foto: Cedida

COMA-RUGA/EL VENDRELL.- Les fortes ratxes de vent que bufen aquest dilluns a tot el territori han provocat la caiguda d'un fanal al passeig Marítim de Coma-ruga, a l'alçada del carrer Joan Maragall. Aquest era un fanal dels pesants, ja que és dels antics i originals de Coma-ruga, que són de fundició. Per sort, en el moment de la caiguda no hi havia ningú que passés pel costat i s'ha evitat una tragèdia.

El candidat de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament del Vendrell, August Armengol, ha aprofitat aquest succés per demanar un major manteniment de les infraestructures als barris marítims, que creuen que ha estat «nul durant aquests quatre anys de govern quadripartit». Armengol exigeix que es revisin i inspeccionin tots els fanals dels passeigs marítims de les platges «per avaluar el seu estat», en un moment d'intensa afluència de turistes.

Des de PxC també han lamentat que el fanal seguís a terra a quarts de quatre de la tarda, «sense que els serveis municipals l'hagin retirat, ni anul·lat els cables elèctrics, ni netejat la trencadissa de vidres i bombetes». Els cops de vent s'han acostat aquest dilluns als 90 km/h a punts del nord i sud del país, segons indica el Servei Meteorològic. Protecció Civil manté activada la prealerta del Procicat davant les fortes ventades i demana extremar la prudència en la mobilitat durant aquests dies de Setmana Santa. 

EL 3 DE VUIT, 02/04/2015; PÀG.15 El fort vent va tombar dilluns al matí un fanal al Passeig Marítim de Coma-ruga

EL VENDRELL.- L’incident es va produir a l’alçada del passeig amb el carrer Joan Maragall. El fanal afectat era dels antics i originals del barri marítim vendrellenc. Des de Plataforma per Catalunya (PxC) es va criticar que a la tarda del mateix dilluns el fanal continués a terra i que els serveis municipals de l’Ajuntament no haguessin anul·lat els cables elèctrics i netejat els vidres de tot l’indret.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube