Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 22/04/2015; PxC demostra la desídia de l'Ajuntament amb el fanal del carrer la Mussara

El Vendrell, 22/04/2015; PxC demostra la desídia de l'Ajuntament amb el fanal del carrer la Mussara

22/04/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

A què es dediquen els regidors de Via Pública i Enllumenat Públic del govern quadripartit? A esperar que hi hagi una desgràcia personal o material?

El Vendrell | Redacció.- Veïns del carrer la Mussara al barri del Camp de França (Figuerons-Indersa) ens van enviar una imatge del fanal quasi penjant divendres passat i una altra avui, cosa que demostra que l'Ajuntament no fa res per reparar el que se suposa que ha sigut un accident o un acte de vandalisme i que li pertoca a la regidoria de Via Pública i Enllumenat Públic. Tres dies sense fer-hi res. Un fanal que porta dies en aquest lamentable estat on els nens s'hi poden electrocutar tot jugant amb el fanal mig arrencat, o qualsevol mena d'accident si cau cap al carrer al damunt d'una persona o un cotxe, o danys a les vivendes si cau cap a l'altrra banda.

Des de Plataforma per Catalunya (PxC) ens preguntem a què s'han dedicat els regidors de Via Pública i Enllumenat Públic aquests tres dies? A esperar que hi hagi una desgràcia personal o material? I com a reflexió sobre la inoperància d'aquest govern quadripartit. Si això és el que fan durant el període electoral, o millor dit, el que no fan, què faran llavors un cop passades les eleccions del dia 24 de maig si segueixen a les seves poltrones? No-res no faran!

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARIBAIXPENEDES.CAT, 13/04/2015 PxC posa el crit al cel per un fanal del carrer Mussara del Vendrell

EL VENDRELL.- Veïns del carrer la Mussara al barri del Camp de França (Figuerons-Indersa) ens van enviar una imatge del fanal quasi penjant divendres passat (i una altra avui), cosa que demostra que l’Ajuntament no fa res per reparar el que se suposa que ha sigut un accident o un acte de vandalisme i que li pertoca a la regidoria de Via Pública i Enllumenat Públic.

Tres dies sense fer-hi res. Un fanal que porta dies en aquest lamentable estat on els nens s’hi poden electrocutar tot jugant amb el fanal mig arrencat, o qualsevol mena d’accident si cau cap al carrer al damunt d’una persona o un cotxe, o danys a les vivendes si cau cap a l’altra banda.


Des de Plataforma per Catalunya (PxC) ens preguntem a què s’han dedicat els regidors de Via Pública i Enllumenat Públic aquests tres dies? A esperar que hi hagi una desgràcia personal o material? I com a reflexió sobre la inoperància d’aquest govern quadripartit. Si això és el que fan durant el període electoral, o millor dit, el que no fan, què faran llavors un cop passades les eleccions del dia 24 de maig si segueixen a les seves poltrones? No-res no faran!

PxC a Youtube