Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Coma-ruga/El Vendrell, 14/07/2015; PxC denuncia l’acumulació de brossa a Coma-ruga

Coma-ruga/El Vendrell, 14/07/2015; PxC denuncia l’acumulació de brossa a Coma-ruga

17/07/2015 - El Vendrell

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- Un cop passades les eleccions i passada la campanya electoral, des del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) tornem als temes d'actualitat del dia a dia del municipi. En aquest cas començarem pel ja clàssic abandonament de Coma-ruga. En roda de premsa al migdia davant dels contenidors d'escombraries del davant del mercadillo de Coma-ruga envoltats de porqueria i deixalles, amb la presència dels veïns davant les càmeres acompanyant a la regidora de PxC Araceli Bundó.

Es van traslladar les queixes dels veïns de l'avinguda Parlament de Catalunya, a l’alçada del mercat setmanal al lloc on estan situats els contenidors d'escombraries. La zona s'ha convertit en un abocador descontrolat, els veïns ja n’estan farts de patir males olors i la proliferació de rates, mosquits i de tot tipus de bitxos i insectes, això sense comptar el perill que suposa el tenir just al costat de casa seva, on juguen els seus fills, un lloc abandonat ple de vidres i claus, i completament insalubre. Els veïns ja estan cansats d’entrar nombroses queixes davant l'Ajuntament i ni tan sols albiren que es busqui una solució que satisfaci als veïns.

El panorama descrit el pateixen gairebé tots els dies però el dissabte quan s'instal·la el mercat setmanal la situació és força pitjor. A banda de les deixalles del mercat, s’hi acumula la brossa de tot el cap de setmana amb el consegüent impacte visual que representa en un carrer com és l'avinguda del Parlament de Catalunya que és una de les principals artèries de Coma-ruga. Els veïns ja n’estan cansats de les males olors que desprèn de tot el cap de setmana agreujat per les altes temperatures de l’estiu i tots els desfets per aquí escampats.

Els veïns del barri ja temen que tot el mandat de l’actual Ajuntament pugui ser així i volen recordar que Coma-ruga no representa només la protecció dels ocells i del corriol camanegre en concret, sinó que li volen recordar al senyor alcalde que aquí també hi viuen persones que paguen els seus impostos, i per això cansats que ningú els escolti han recorregut als regidors de PxC. En definitiva, no és així com s’han de mimar els barris marítims i el turisme.

 

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

RTVELVENDRELL

http://www.rtvelvendrell.cat/pxc-denuncia-la-bruticia-que-sacumula-a-la-zona-del-mercat-ambulant/

PxC a Youtube