Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 20/07/2015; PxC desemmascara la farsa del nou govern tripartit

El Vendrell, 20/07/2015; PxC desemmascara la farsa del nou govern tripartit

20/07/2015 - El Vendrell

El Vendrell | Redacció.- Després de la signatura i posada en escena del nou govern tripartit del Vendrell, August Armengol, regidor de Plataforma per Catalunya (PxC), ja va anunciar diverses vegades en campanya que "votar qualsevol dels partits del denostat quadripartit, era tornar a reeditar un nou quadripartit". Per la qual cosa, ara, vol puntualitzar diversos aspectes de la governabilitat de l'Ajuntament.

En primer lloc i en referència a la cap de llista de Convergència, Eva Serramià, aquesta es va negar acceptar les afirmacions d'Armengol, dient que mai tornaria a formar part d'un govern com aquell amb diversos partits i sense un programa clar i concloent, sinó que el seu objectiu era, guanyar les eleccions i governar, o bé restar a l'oposició. Ara, amb la seva actitud que intentarà tapar amb el típic "compromís de responsabilitat" i etc etc, ha enganyat no solament als seus votants sinó a tots els vendrellencs que no volien un nou quadripartit al qual ella mateixa tant va criticar.

El segon farsant és Josep Marrasé (ERC), que amb la seva promesa de la seva "línea vermella" que era el compromís d'un govern amb una decidida deriva independentista, ara s'ha anat a juntar amb un PSC que acaba de renunciar al "Dret a Decidir" i ha adoptat totes les tesis unionistes del PSOE. Ha enganyat més que ningú als seus votants ja que pràcticament no portava cap programa electoral en clau municipal sinó
solament el seu compromís amb la "Independència".

Tant Serramià com Marrasé han demostrat que l'únic que els mou són les seves ànsies per la poltrona, hagin d'enganyar a qui hagin d'enganyar, sense cap mena d'escrúpols polítics. Es pot ser més mentider que Serramià i Marrasé?

La darrera actora del quadripartit, la regidora Rodríguez (PP), se'ls unirà després de les eleccions generals, segons l'opinió d'Armengol, per tornar a reeditar l'antic quadripartit i fer majoria absoluta. Tot plegat, la política vendrellenca es converteix en "l'art d'enganyar al poble".

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube