Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell, 05/11/2015; Bundó:

El Vendrell, 05/11/2015; Bundó: "Martí Carnicer falseja les dades de la taxa de guals, per què?"

06/11/2015 - El Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC denuncia que l’alcalde utilitza els mitjans públics com la web i la RTV per difondre les seves mentides i amagar la seva nefasta política i el saqueig als ciutadans amb la taxa de guals 

 

El Vendrell | Redacció.- A la plaça Vella els regidors de Plataforma per Catalunya (PxC), Araceli Bundó i Joan Carrasco, han acompanyat al senyor Pedro Arias, que ha mostrat la seva indignació per l'interès que té l’alcalde Martí Carnicer a voler implicar PxC amb la Plataforma de la qual el senyor Arias forma part: Plataforma d'Afectats per la Taxa de Guals. Tot motivat per la proposta de resolució que PxC va presentar en el darrer Ple de l'Ajuntament, el 27 d'octubre "Per deixar sense efecte l'aplicació indiscriminada del cobrament de l'ordenança fiscal núm.29 (taxa de guals) i de la seva retroactivitat" de quatre anys i que l'alcalde va sortir desmentint davant d'aquests mitjans, falsejant dades.

Araceli Bundó ha lamentat que l'alcalde "no només menteixi sinó que a més falsegi les dades com va quedar demostrat al ple, amb les dades que va donar el senyor Armengol", que va deixar molt clar que dels 17 judicis, 10 han estat guanyats pels afectats, és a dir, perduts per l'Ajuntament i condemnat a costes, i els 7 restants l'Ajuntament ha arribat a un acord amb els afectats abans de perdre'ls. "Resumint, l'Ajuntament no ha guanyat un sol judici com volen fer creure als ciutadans. I ens preguntem, no serà que una mesura que genera gairebé 1.400 reclamacions és una mesura injusta?, i no és escandalós que s'estiguin contestant ara recursos de l'any 2013 i que una gran part d'aquests recursos que s'han contestat favorables corresponen a persones amb minusvalidesa i que estan exempts d'aquesta taxa?, i ara, al cap de dos anys, els hi ho reconeixen però... i els més de cinc anys que ja han pagat, qui els hi torna? Una vergonya", rebla la regidora identitària.

Per la seva banda, el senyor Arias pregunta: "com és que Carnicer no aplica la llei per igual a tots els ciutadans del Vendrell? Com és que ho fa segons l'afiliació política de la persona?". Així ho ha demostrat en massa ocasions, que mentre obliga a posar un ferro a la porta del garatge d'un vilatà, que ni té carnet ni té cotxe, a altres els permet que facin el que vulguin pel sol fet de formar part de l’entorn familiar del seu govern municipal "com és el cas de Trillas Turdiu, que utilitza l'entrada de la part del darrera de casa seva al barri de Sant Salvador per entrar i estacionar el seu cotxe sense tenir col·locada placa de gual ni pagar els quatre anys de retroactivitat, més l'any corrent. No hauria de posar un piló per tal d'inutilitzar aquesta entrada i així només haurà de pagar els quatre anys enrere?, és aquest l'exemple el que vol donar Martí Carnicer?, això no ho explica l’alcalde en els mitjans de comunicació públics!"

Per acabar, Pedro Arias diu que si no es va presentar a judici és perquè no se li va comunicar ni en temps ni forma. El que no deixa de ser curiós i sospitós és que s'assabentés pel propi alcalde en un ple municipal. Però aquest ‘malentès’ ja ha estat esmenat i segueix el seu curs judicial i manifesta que no pararà fins que es modifiqui l'ordenança fiscal núm.29 perquè "l'Ajuntament no segueixi donant d'alta guals de manera indiscriminada sense cap prova fefaent del seu ús, i a més amb una retroactivitat de 4 anys tal com fan ara". Perquè segons Pedro Arias "això no és una taxa, és un impost revolucionari."

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube