Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Les aigües fecals inunden el barri marítim de Sant Salvador

Les aigües fecals inunden el barri marítim de Sant Salvador

02/03/2016 - El Vendrell

PxC: “50.000 euros d’inversions per a tots els barris marítims són del tot insuficients”. Aigües fecals i aigua de mar han inundat els carrers de Sant Salvador desprenent un fortor irrespirable.

Sant Salvador/El Vendrell | Redacció.- Aquest diumenge veïns, comerciants i restauradors del barri marítim de Sant Salvador ens han fet saber el seu malestar amb l'Ajuntament del Vendrell arran de les inundacions d'aigües fecals patides aquest cap de setmana. Per demostrar el seu descontentament han enviat al grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) unes imatges esgarrifoses i impactants dels carrers i avingudes del barri patides pels veïns durant aquest cap de setmana en què les pluges no han estat especialment torrencials.

Les clavegueres han aflorat als carrers de Sant Salvador. La crescuda del mar i les pluges d'ahir han provocat que saltin les clavegueres. Les aigües fecals i l'aigua de mar s'han entremesclat inundat els carrers i desprenent un fortor irrespirable, tot plegat ha obligat a la Policia Local a talls de trànsit. Els perjudicis en temes de salut pública i d'higiene mediambiental tampoc són menyspreables.

No en va la regidora de PxC, Araceli Bundó, ja va expressar el dimarts dia 16 en el debat de pressupostos del Ple de l'Ajuntament que les inversions eren "minces i equivocades", incidint en què "50.000 euros per a tots els barris marítims són del tot insuficients", cosa que s'ha vingut a demostrar amb els esdeveniments de la manca d'infraestructures a Sant Salvador aquest cap de setmana.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube