Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

El Vendrell està que trina!

El Vendrell està que trina!

05/04/2016 - El Vendrell

Enèrgica protesta de PxC per la fira que ha promocionat aquest cap de setmana Aràbia Saudita, un país que vulnera els Drets Humans, la Igualtat de Drets de la Dona i la Llibertat de Culte.

https://www.youtube.com/watch?v=Mo-qpj2fNZo

 

El Vendrell | Redacció.- Aquest cap de setmana a la Rambla del Vendrell i patrocinat per la regidoria de Cultura, de Convergència, l'Ajuntament ha dut a terme una fira promocionant l'Aràbia Saudita, un país que vulnera els Drets Humans, la Igualtat de Drets de la Dona i la Llibertat de Culte.

A Plataforma per Catalunya (PxC) hem rebut moltes queixes de ciutadans del Vendrell que ens transmetien les seves queixes per aquest fet i les de molts altres veïns que clamaven "el Vendrell està que trina!".

Des de PxC "volem protestar enèrgicament per la situació desastrosa dels Drets Humans que es produeix en aquest país, amb el vistiplau del nostre Ajuntament, que no sols calla i otorga, sinó que legitima les més cruels vulneracions dels drets més bàsics a l'Aràbia Saudita". Execucions sense garanties, repressió política i judicial amb procesos injustos, detencions i encarceracions arbitràries, tortures i maltractaments a les persones. Discriminació sistemàtica de la dona, que necesita el permís del seu 'tutor' masculí per casar-se, viatjar, sotmetre's a certes intervencions quirúrgiques, aceptar un lloc de treball remunerat, matricular-se a la universitat o simplement conduir. És un dels primers països del món en aplicar la pena de mort, en molts casos per un simple adulteri, robatori a mà armada, narcotràfic, violacions, segrestos, apostasia o 'bruixeria'. Càstigs corporals com l'amputació de membres o fuetades.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube