Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC tem un mal estiu per la impunitat del top-manta per Setmana Santa

PxC tem un mal estiu per la impunitat del top-manta per Setmana Santa

18/04/2017 - El Vendrell

Malgrat les advertències que PxC va llençar respecte a la necessitat d'un operatiu efectiu per al top-manta per Setmana Santa en el darrer Ple, el govern municipal n'ha fet cas omís.

Coma-ruga/El Vendrell | Redacció.- El regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament, August Armengol, ja va advertir en el darrer Ple de l'Ajuntament del dia 31 de març del perill per al comerç local després d'haver fet un seguiment del fenomen del top-manta durant els caps de semana del mes de març. Per això va demanar un operatiu capaç d'aconseguir un "top-manta zero" per Setmana Santa.

La inoperància de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, però sobretot la manca de voluntat política dels actuals dirigents, han superat totes les previsions pel que fa al comerç ambulat il·legal durant aquests dies que són el tret de sortida de la campanya turística a les nostres platges i que presagien un desastrós estiu per al comerç legalment establert si no s'hi posa remei a temps. Tenen dos mesos per estructurar un operatiu efectiu per a l'estiu i tenen l'obligació de fer-ho o els acusarem de "deixació de funcions" a tots plegats, Policia, Mossos i dirigents polítics.

S'ha donat el cas que aquests dies de Setmana Santa s'han arribat a acumular fins a 30-50 paradetes de manters al passeig Marítim de Coma-ruga amb tota impunitat i amb una pèrdua de respecte flagrant envers el cossos de seguretat essent esfereidor veure com 'patrullaven' les parelles de policies o mossos pel davant de les paradetes sense que els manters ni tant sols es belluguessin del lloc, sabedors que no els importunarien ni amb detencions ni requisant el gènere il·legal i fraudulent, com si hi hagués un pacte vergonyós entre uns i altres ignorant-se mútuament en complicitat.

Des de PxC no demanem, "exigim, el desenvolupament d'un operatiu que entri en acció des del mateix cap de setmana que ve fins l'estiu passant pel pont de tres dies del Primer de Maig perquè els comerciants no poden suportar més la competència deslleial amb venedors il·legals que venen els mateixos articles que ells però sense pagar impostos, taxes, ni cotitzacions, sense crear llocs de treball i sense garanties de seguretat ni de qualitat dels seus productes i amb els quals el comerç no solament no pot competir sinó que els poders que suposadament els han de protegir els han donat l'esquena", ha reblat August Armengol.


Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube