Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

“NO VOTAREM, NO VOTAREM i NO VOTAREM!”

“NO VOTAREM, NO VOTAREM i NO VOTAREM!”

20/09/2017 - El Vendrell

El Ple de setembre ha estat marcat pel referèndum de l’1-O en què el portaveu de PxC, August Armengol, ha tancat la seva intervenció amb un contundent “no votarem, no votarem i no votarem!”

https://www.youtube.com/watch?v=bRMNh6fAmk4

El Vendrell | Redacció.- Ple insòlit el d'aquest dimarts 19 de setembre després que l'alcalde socialista decidís retirar de l'ordre del dia la moció que demanava que se cedissin locals municipals pel referèndum de l'1 d'octubre. No obstant i abans de començar el Ple ha donat la paraula als 8 grups polítics per a què expressessin la seva opinió.

Encabat de les intervencions 9 regidors han abandonat la sala de plens i rere un recés d’un quart d’hora la sessió plenària s’ha reprès amb només 10 regidors. August Armengol, portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC), ha estat l’únic regidor que durant el recés ha plantat cara als manifestants pel “volem votar” a la plaça Vella, des del balcó de l’Ajuntament. 

A continuació l’al·locució del regidor identitari August Armengol fent balanç  d’aquesta peculiar sessió de Ple, “Gràcies bona tarda, el Ple d’avui ha sigut marcat, fortament marcat pel referèndum d’independència del dia 1 d’octubre i nosaltres ja per enèsima vegada hem afirmat que som profundament catalans i com a tal ens sentim també profundament espanyols. Per a nosaltres Espanya no es vota, Espanya no es negocia, i per tant no volem aquest referèndum de l’1 d’octubre. Pensem que la democràcia és l’Estat de Dret, l’Estat de Dret es basa en l’Imperi de la Llei, i sí que votar és democràcia, però sempre dintre d’unes regles del joc i dintre de les lleis que ens hem marcat. Igual que en el referèndum del 9-N de 2014 nosaltres varem propugnar l’abstenció i vam guanyar aquell referèndum els de Plataforma per Catalunya que en aquell moment érem l’únic partit que propugnava l’abstenció i tres de cada quatre ciutadans no van anar a votar i per això avui enfront d’aquells que diuen ‘votarem’ nosaltres diem NO VOTAREM, NO VOTAREM i NO VOTAREM’!”

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube