Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs deixats de la mà de Déu (i de l’Ajuntament)

Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs deixats de la mà de Déu (i de l’Ajuntament)

22/09/2017 - El Vendrell

August Armengol fa una crida a l’alcalde per a què un desastre com el d’aquest estiu no torni a succeir mai més en matèria de recollida d’escombraries i neteja viària sobretot a les platges

El Vendrell | Redacció. L’estiu que hem deixat enrere ha estat el pitjor que es recordi en matèria de neteja viària i recollida d’escombraries als nostres barris marítims. Així s’ha expressat August Armengol, regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament, en el punt de precs i preguntes del Ple municipal del mes de setembre.

El regidor identitari ha exposat les greus mancances que s’han patit a les platges especialment però de fet en tot el municipi. Contenidors d’escombraries insuficients, contenidors esgavellats o amb el pedal trencat, brutícia pels carrers, herbes creixent per totes les voreres, tot plegat donant una sensació molt desagradable coincidint amb l’època estival i amb tots els visitants que això comporta al nostre municipi en què la població es pot arribar a multiplicar per quatre.

Espantós el ridícul de l’Ajuntament a les xarxes socials on es penjaven imatges de tot aquest desgavell com mai s’havia vist abans dia rere dia i setmana rere setmana durant tot l’estiu sense que les autoritats reaccionessin. Amb la mala imatge i les pudors que han hagut de suportar veïns i visitants.

Armengol ha instat a l'alcalde a què faci una previsió per a l'augment de població estacional de cara a l'any vinent pel que fa al nombre de contenidors, illes de contenidors i freqüències de buidatge de papereres i contenidors així com augmentar les plantilles de les brigades de neteja viària per a què un desastre com el d'aquest any no torni a passar mai més.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube