Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC es felicita per l’execució de les tan reclamades obres als Pisos Planas

PxC es felicita per l’execució de les tan reclamades obres als Pisos Planas

11/04/2018 - El Vendrell

Per fi i a instàncies de PxC se soluciona el greu problema de les aigües fecals dels Pisos Planas després d’una llarga batalla d’anys i de portar el programa ‘España Directo’ de TV1 al Vendrell

El Vendrell | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) va presentar una proposta de resolució al plenari del 24/11/2015 "per tal de donar una solució urgent i definitiva al problema sanitari d’aigües fecals al barri dels Pisos Planas". Ara des de PxC ens felicitem perquè per fi es veu la llum al final del túnel i el nostre treball dóna els seus fruits, actualmente ja hem pogut veure les voreres seques i lliures d'aigües fecals. El regidor Joan Carrasco declara que “no ha estat una solució urgent –ja que fa anys que dura- però esperem que almenys sigui definitiva”.

A PxC creiem que la prioritat de l'Ajuntament del Vendrell ha de ser assegurar el benestar dels vilatans evitant qualsevol risc sanitari o de salubritat pública, i que ja en anteriors mandats s'ha emprès des del consistori accions d'urgència per tal de poder solucionar provisionalment aquest problema, sense gaire efectivitat ja que és del tot recurrent.

PxC s'ha fet ressò diverses vegades d'aquest problema de sanitat pública que afecta als Pisos Planas sense que hi hagi hagut per part de l'equip de govern una resposta satisfactòria als requeriments dels veïns.

PxC ho ha denunciat moltes vegades per activa i per passiva a través d’intervencions en nombrosos plens i davant l'opinió pública en diverses rodes de premsa i fins i tot el 23/02/2016 varem portar a la nostra vila el programa de RTVE-1 ‘España Directo’ on tot Espanya es va haver d’assabentar que "sembla mentida que estiguem al segle XXI i encara hàgim de parlar de l'existència d'aigües fecals al carrer al centre d'una capital de comarca com el Vendrell” cosa que hagués pogut ocasionar una possible emergència sanitària".


Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube