Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC exigeix a l'alcalde del Vendrell complir amb el col·lectiu del Taxi

PxC exigeix a l'alcalde del Vendrell complir amb el col·lectiu del Taxi

30/04/2018 - El Vendrell

Els identitaris de PxC afirmen “ser els únics que miren pels treballadors del taxi i pels usuaris dels serveis públics”

El Vendrell | Redacció.- Passada la tempesta dels pressupostos 2018 per a l'Ajuntament del Vendrell, ara toca parlar de la feina pendent de fer.

El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, ha volgut condicionar aquests pressupostos a dos factors: evitar que la inestabilitat s'apoderi de la política municipal, i millorar les condicions laborals dels treballadors i millorar el servei públic en general del municipi.

Davant la roda de premsa d'aquest migdia a la mateixa parada del Taxi, el politòleg Jordi de la Fuente, coordinador de la gestora de PxC al Vendrell, expressa que “els taxistes i els usuaris pateixen cops de calor molt greus durant la temporada estival a la parada de taxis”, i que “PxC reclama la marquesina a la que hem fet comprometre al senyor alcalde Martí Carnicer i que vam proposar l'any passat al Ple amb suport per unanimitat de tots els regidors govern inclòs”. Per a de la Fuente“es nota que molts polítics no han treballat mai un mes d'agost a ple sol al carrer, a les terrasses o conduint, per això no és prioritat per a ells cap millora de les condicions laborals dels taxistes”. Sentencia que “els drets laborals només els defensa PxC, i a més també els drets dels usuaris, tots recordem els casos de cops de calor soferts per les persones que esperen un taxi en aquesta parada”.

Els mateixos taxistes han volgut recordar "els cops de calor que han patit els usuaris esperant a la parada" i que "la marquesina va ser acordada per tots els grups polítics".

Actualment els taxistes han de romandre amb el motor encès i consumint, amb l'aire condicionat en marxa per poder esperar els clients en condicions, amb l'impacte que comporta a la seva despesa i al medi ambient.

PxC aporta estabilitat al Vendrell, i ara vol que l'alcalde cumpleixi amb els taxistes i amb els usuaris.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube