Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

LA FURA, 15/04/2011; PÀG.24 PxC PRESENTA LA LLISTA SENCERA

LA FURA, 15/04/2011; PÀG.24 PxC PRESENTA LA LLISTA SENCERA

16/04/2011 - El Vendrell

EL VENDRELL.- Plataforma per Catalunya (PxC) va presentar dilluns a la plaça del Tívoli la seva candidatura sencera al Vendrell, que segons el seu cap de llista August Armengol es presenta amb "la voluntat de guanyar i de governar", o sí més no, de seguir condicionant el govern que entri. Al 2003 la PxC es va estrenar amb un regidor i des de 2007 en té quatre. La llista (set dels deu primers son nous).

Al num. 2 hi ha Araceli Bundó, sotspresidenta del Casal Familiar; al tercer repeteix el regidor Joan Carrasco; al 4 hi ha Anabel Nieto; al 5 Josep Mitjans; al 6, el president de l'AVV del Nou Vendrell, Jordi Fuertes. I per darrere Montserrat Ivern, Gabriel Gallego, Merche, Manuel Domínguez, Kevin Carreras, Íngrid Retzlaff, Carmen Gil, Cristian Roldán, Xanna Camps, Fidel Rodríguez, Isabel Vera, Manuel Pérez, Sandra García, Vicente Argüello, Salvador Ballesta.DIARI DEL BAIX PENEDÈS, 15/04/2011; PÀG.15 PxC PRESENTA LA SEVA LLISTA ELECTORAL PER A LES MUNICIPALS

Els membres de la candidatura de PxC amb August Armengol,
al centre de la imatge

EL VENDRELL.- PxC diu que vol fer una "política de proximitat sense precedents"

Plataforma per Catalunya (PxC)
va presentar dilluns la seva llista electoral al Vendrell de cara a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el 22 de maig.

August Armengol, el cap de llista, va dir que vol posar fi a la inseguretat ciutadana i al tràfic de drogues, i va afegir que estaré pendent de fer una política de proximitat sense precedents, dels ciutadans, de les entitats, dels barris, de les platges, i sempre estaré al peu del canó, cada dia, a l'abast de tots els vendrellencs, i sabent escoltar a tothom.

Plataforma per Catalunya es presenta al Vendrell amb la següent llista: 1. August Armengol Rofes; 2. Araceli Bundó Hernández; 3. Joan Carrasco Carrión; 4. Anabel Nieto Cabello; 5. Josep Mitjans Pedriza; 6. Jordi Fuertes Las Heras; 7. Montserrat Ivern Matías; 8. Gabriel Gallego Bermúdez; 9. Merche García del Pino Valdeolivas; 10. Manuel Domínguez Blazquez; 11. Kevin Carreras López; 12. Íngrid Retzlaff Medina; 13. Carmen Gil Carrasqueño; 14. Cristian Roldán Díaz; 15. Xanna Camps Cubedo; 16. Fidel Rodríguez de la Merced; 17. Isabel Vera Oller; 18. Manuel Pérez de la Calle; 19. Sandra García García; 20. Vicente Argüello García; 21. Salvador Ballesta Martínez.DIARI DE TARRAGONA, 17/03/2011, PÀG.14 LA VICEPRESIDENTA DEL CASAL SERÁ LA NÚMERO 2 DE PxC

Araceli Bundó es también profesora de sardanas.

EL VENDRELL.- Araceli Bundó
, vicepresidenta del Casal Familiar será la número 2 en la lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en el Vendrell, que encabeza August Armengol. Bundó es además secretaria del Foment Sardanista Vendrellenc y monitora sardanista de niños en edad escolar. Bundó es secretaria de dirección y ha trabajado en la Fundació Joan Miró y en el Institut de BioEnginyeria de Catalunya (Universitat de Barcelona y Universitat Politècnica de Catalunya).WWW.PENEDESDIGITAL.CAT, 17/03/2011 ARACELI BUNDÓ, NÚMERO 2 DE LA LLISTA ELECTORAL DE PxC

EL VENDRELL.- August Armengol
va presentar dimarts 15 el número 2 de la seva llista electoral. Es tracta d’Araceli Bundó Hernández, vicepresidenta del Casal Familiar, Secretària del Foment Sardanista Vendrellenc i monitora sardanista de nens en edat escolar. Professionalment és Secretària Diplomada de Direcció i ha treballat en l’equip de direcció de la Fundació Joan Miró i també en la direcció de l’Institut de BioEnginyeria de Catalunya (Universitat de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya, UB i UPC). A més, també té experiència laboral en l’àmbit de l’Administració Pública Municipal. En paraules d’Armengol, “l’Araceli no solament és una gran coneixedora del teixit associatiu i cultural del Vendrell, sinó que a més, és una verdadera activista de la societat civil vendrellenca prou coneguda, i per tant, és la persona idònia per encapçalar la renovació del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament i per ajudar-me a fer el canvi que el Vendrell necessita”.

Per la seva banda, Araceli Bundó ha declarat que “em presento per PxC amb la ferma voluntat de treballar pel Vendrell. Per a què el Vendrell no se segueixi degradant. Els darrers governs de CiU, PSC i PP l’han convertit en un lloc on viure és desagradable, i alguna solució se li ha de donar, i sé que solament amb August Armengol ho podrem aconseguir”.

També va manifestar que “crec en la llibertat i vull que els nostres fills i tots els vendrellencs, siguin liures. Faré els possibles perquè no heretin un Vendrell islàmic i acabin sotmesos a una altra cultura. Crec en les nostres arrels culturals europees i occidentals i lluitaré sense defallir per preservar-les, i això tan sols ho puc fer des de PxC”.

Va continuar dient que “no vull que algun dia, no gaire llunyà, tot el poble, com ja passa en alguns barris, sembli Marràqueix. No vull alcaldes campions en malbaratar diners en la pretesa integració dels immigrants, perquè ara és l’hora de les solucions valentes, radicals i profundes. No es tracta d’integrar més immigrants, sinó que se’n vagin. Tampoc vull alcaldes vinculats als partits esquitxats per la corrupció, com ara CiU, PSC o PP”.

Per acabar, Araceli va reblar “i, sobretot, em presento perquè August Armengol és l’alcalde que el Vendrell necessita. Perquè ell, a diferència dels altres candidats a l’alcaldia, mira pel nostre Vendrell i per la nostra gent, denunciant sense embuts aquesta immigració tant legal com il·legal que ens està ofegant. L’August és valent i diu les coses pel seu nom, té les idees clares i sé que ho donaria tot per defensar la seva causa, que no és cap altra que defensar primer els de casa”.WWW.PENEDES21.CAT, 05/04/2011 JORDI FUERTES, PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL NOU VENDRELL, A LA LLISTA DE PxC

Plataforma per Catalunya (PxC) ha emès un comunicat en què explica que August Armengol i Jordi Fuentes, president de l'Associació de veïns del Nou Vendrell, van arribar a un acord perquè Fuertes formi part de la llista electoral de PxC "en un lloc capdavanter". El partit explica que les converses es van mantenir durant la botifarrada celebrada dissabte passat al local de l'associació a la qual hi van assistir diversos militants del partit xenòfob.

EL VENDRELL.-
El cap de llista de Plataforma, August Armengol creu que Fuertes "serà amb tota seguretat regidor de l'Ajuntament" i explica que "la seva missió en el si del grup municipal de PxC serà la coordinació entre el partit i el món associacionista veïnal".

Segons Fuertes "només des de PxC podré fer realitat les polítiques que realment li calen al Vendrell". El ja membre de la candidatura xenòfoba va criticar la deixadesa que, segons ell, l'Ajuntament té als barris marítims i les urbanitzacions. Fuertes diu que, si és regidor es compromet a "fer un manteniment d'excel·lència als barris marítims i a les urbanitzacions tot l’any".WWW.LAFURA.CAT, 04/04/2011 LA PxC FITXA EL PRESIDENT DEL NOU VENDRELL

EL VENDRELL.-
La Plataforma per Catalunya (PxC) ha fitxat el president de l’Associació de Veïns del Nou Vendrell, Jordi Fuertes, que anirà en una de les primeres posicions de la candidatura, que faci possible la seva elecció. El seu fitxatge es va produir dissabte, en el transcurs d’una botifarrada celebrada al local veïnal. Si surt elegit regidor, la seva tasca serà la relació de la PxC amb el món associacionista veïnal i les urbanitzacions.EL 3 DE VUIT, 15/04/2011; PÀG.8 PxC PRESENTA ELS CANDIDATS

ALT I BAIX PENEDÈS.- A SIS POBLES. Fa públiques les llistes del Vendrell i Vilafranca

Plataforma per Catalunya (PxC)
ha presentat la seva candidatura completa per a les eleccions municipals als Ajuntaments del Vendrell i l'alcaldable a Vilafrancam a més dels caps de llista que presenta a sis poblacions del Baix Penedès.

Al Vendrell, PxC renova un 70% dels deu primers llocs i només el número 1, August Armengol, i Joan Carrasco, al 3, tenen opcions de continuar al consistori. La resta de components entre els primers cinc llocs són Araceli Bundó, vicepresidenta del Casal Familiar i secretària del Foment Sardanista Vendrellenc, al número 2: la jove de 21 anys Anabel Nieto, al número 4 i Josep Mitjans, al 5; el president de l'AVV del Nou Vendrell.

A Vilafranca, dissabte es va presentar la que serà novament cap de llista, Maria Carme Sagarra, que va aconseguir 399 vots les municipals del 2003. En el transcurs del mateix acte, també es va presentar el candidat de PxC a Mediona, que serà Eduard Ferré.

COMARCA DEL BAIX

I quant als caps de llista de PxC al Baix Penedès, a més del ja citat al Vendrell, són: Manuel Gutiérrez (l'Arboç), Manolo Muñoz (Bellvei), Jordi Cárdenas (la Bisbal), Pedro Arias (Calafell) i Judit Gallardo (Santa Oliva).


WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 11/04/2011 PLATAFORMA PER CATALUNYA ES PRESENTA AL BAIX PENEDÈS A LES ELECCIONS MUNICIPALS AMB SIS LLISTES

EL VENDRELL/BAIX PENEDÈS.- Plataforma per Catalunya (PxC)
va presentar el dissabte dia 9 d’abril al Vendrell les sis llistes que presentarà a la comarca del Baix Penedès per a les eleccions municipals del 22 de maig.

August Armengol encapçalarà la llista del Vendrell amb Araceli Bundó de segona; Calafell portarà de cap de cartell Pedro Arias i Elena Ruiz-Capillas; l’Arboç amb Manuel Gutiérrez i Ana Maria Frutos; Santa Oliva es presentarà amb Judit Gallardo i Antonio Moreno; la Bisbal del Penedès presentarà Jordi Cárdenas i Xavi Méndez com a capdavanters de la llista; i Bellvei presentarà Manolo Muñoz i Mercedes Muñoz al capdavant.

Armengol va declarar que l’objectiu d’aquest desplegament per la comarca és obtenir regidors a diversos municipis “perquè ja s’ha acabat l’època en què PxC sigui només un partit del Vendrell” i va afirmar que “entrarem amb força al Consell Comarcal, on ampliarem sensiblement la nostra presència que ara mateix ja és d’un conseller comarcal i condicionarem el pròxim govern comarcal igual que hem fet al Vendrell”.


LA FURA, 15/04/2011; PÀG.22 LA PxC PRESENTA EL NÚM. 2

BAIX PENEDÈS.-
La Plataforma per Catalunya (PxC) va presentar dissabte els sis número dos que es presentaran a les eleccions municipals del 22 de maig al Baix Pededès; són Araceli Bundó (el Vendrell), Elena Ruiz-Capillas (Calafell), Ana M. Frutos (l'Arboç), Antonio Moreno (Santa Oliva). Xavi Méndez (la Bisbal) i Mercedes Muñoz (Bellvei). El cap de llista vendrellenc i des de fa vuit anys regidor August Armengol afirma que l'objectiu de la PxC és obtenir regidors a diversos municipis. Al 2007, van presentar llista en cinc municipis del Baix Penedès i en un de l'Alt Penedès, i només van treure representació al Vendrell (4 regidors). El candidat vendrellenc assegura que "entrarem amb força al Consell Comarcal del Baix Penedès, on ampliarem sensiblement la nostra presència que ara mateix ja és d'un conseller comarcal, i condicionarem el pròxim govern comarcal, igual com hem fet al Vendrell".


WWW.PENEDES21.CAT, 11/04/2011 ARMENGOL PRESENTA LA LLISTA PEL VENDRELL I VOL OBTENIR MÉS REGIDORS AL CONSELL COMARCAL

EL VENDRELL.- August Armengol, Araceli Bundó, Joan Carrasco i Anabel Nieto encapçalen la llista de Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell. Queden fora de la llista els actuals regidors Teresa Montserrat i Joan Parera. Al Baix Penedès, PxC es presenta a sis municipis amb l'objectiu "d'entar amb força al Consell Comarcal". "Ampliarem sensiblement la nostra presència que ara mateix ja és d'un conseller comarcal i condicionarem el pròxim govern comarcal igual que hem fet al Vendrell", manifesta Armengol.

Plataforma per Catalunya (PxC)
ha donat a conèixer la llista que presenta al Vendrell per les properes eleccions municipals. El cap de llista per tercer cop, August Armengol, explica que és una llista renovada, on el 7 dels 10 primers candidats s'estrenen a les llistes del partit xenòfob. El cinquè lloc l'ocupa Josep Mitjans, seguit de Jordi Fuertes, Montserrat Ivern, Gabriel Gallego, Merche García i Manuel Domínguez.

Actualment PxC té quatre regidors al Vendrell i un al Consell Comarcal. L'objectiu de la formació per a la propera legislatura és obtenir regidors a altres municipis baixpenedesencs i tenir més representació al Consell Comarcal. El cap de llista pel Vendrell de la formació islamòfoba assegura que condicionaran el proper govern comarcal i de fet considera que ha ho han fet els darrers quatre anys al Vendrell.WWW.DELCAMP.CAT, 11/04/2011 PxC PRESENTA FINALMENT UN TOTAL DE SIS LLISTES AL BAIX PENEDÈS

Tot i la intenció d'augmentar la seva presència a la comarca, el partit ultradretà només presenta candidatura a un municipi més que l'any 2007. De totes maneres, el cap de llista al Vendrell, August Armengol, es mostra convençut que augmentaran els consellers al Consell Comarcal
El Vendrell (Baix Penedès).- Plataforma per Catalunya (PxC)
acabarà presentant un total de sis llistes al Baix Penedès en les eleccions municipals del mes de maig. Tot i les proclames del partit per augmentar la seva presència a la comarca, això significa que només presentaran una candidatura més que l'any 2007, quan van ser cinc els pobles en els quals es van presentar.

A banda del Vendrell (on PxC hi té quatre regidors), Calafell, Bellvei i Santa Oliva, que repeteixen candidatura, PxC presenta noves llistes a la Bisbal del Penedès i l'Arboç, però perd la d'Albinyana. Les sis candidatures es van presentar aquest passat dissabte al Vendrell, en un acte on es van donar a conèixer els principals noms de cada municipi.
El líder del partit al Vendrell, August Armengol, va aprofitar per afirmar que ara és el moment que la veu de PxC "s'estengui pel Baix Penedès" i no es quedi només al Vendrell. Per aquesta raó, el regidor vendrellenc creu que la seva presència al Consell Comarcal es veurà augmentada per així "condicionar el pròxim govern comarcal".DIARI DE TARRAGONA, 18/04/2011; PÀG.11 PxC PRESENTARÀ SIS LLISTES AL BAIX PENEDÈS

PxC presenta els primers i segons de llista que tindrà Plataforma per Catalunya en sis municipis del Baix Penedès.

BAIX PENEDÈS.- Plataforma per Catalunya (PxC)
presentarà un total de sis llistes al Baix Penedès. El partit explica el desplegament a la comarca "perquè ja s'ha acabat l'època en que PxC sigui només del Vendrell" i que "entrarem amb força al Consell Comarcal, on ampliarem la nostra presència, que ara és d'un conseller, i condicionarem el pròxim govern comarcal, igual que han fet al Vendrell", diu el vicepresident del partit August Armengol.

Armengol encapçalarà la llista del Vendrell amb Araceli Bundó de segona. Per la seva banda, Calafell portarà Pedro Arias i Elena Ruiz-Capillas; l'Arboç, Manuel Gutiérrez i Ana María Frutos; Santa Oliva, Judit Gallardo i Antonio Moreno; la Bisbal, Jordi Cárdenas i Xavi Méndez, i Bellvei, Manolo Muñoz i Mercedes Muñoz.

A la capital del Baix Penedès el partit té quatre regidors a l'oposició. La llista del Vendrell està encapçalada per August Armengol i el segueixen Araceli Bundó, Joan Carrasco, Anabel Nieto, Josep Mitjans, Jordi Fuertes, Montserrat Ivern, Gabriel Gallego, Merche García del Pino i Manuel Domínguez.

August Armengol, el cap de llista del Vendrell, ha dit que vol posar fi a la inseguretat ciutadana i al tràfic de drogues, i va afegir que estarà "pendent de fer una política de proximitat sense precedents, dels ciutadans, de les entitats, dels barris, de les platges".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube