Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Igualada, 17/04/2012; PxC Igualada es queda sola contra l'Islamisme Radical

Igualada, 17/04/2012; PxC Igualada es queda sola contra l'Islamisme Radical

18/04/2012 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Cap partit va votar a favor d'instar a l'Imam d'Igualada a condemnar l'acció del de Terrassa. Es va aprovar una moció de PxC contra la violència antisistema. 

Igualada | Redacció.- Tots els grups polítics representats a l'Ajuntament d'Igualada van votar dimarts passat en el Ple ordinari del consistori igualadí en contra d'una moció presentada per PxC en la qual es demanava a instar a l'Imam de la Mesquita d'Igualada, situada al carrer Merlet 12, al fet que condemnés les accions de l'Imam de Terrassa en les quals, segons els Mossos d'Esquadra, donava leccions  davant 1500 fidels  musulmans en com s'ha de pegar a una dona sense deixar-li marques i com han de castigar-les si ho mereixen de forma violenta.

Robert Hernando ha declarat sobre aquest tema que “l'única cosa que preteníem amb aquesta moció és donar una oportunitat d'or a l'imam de la nostra mesquita per demostrar que no és com el de Terrassa, però la por de la resta de partits no ens ha permès saber als igualadins quin líder religiós tenen els musulmans de la nostra ciutat”. Hernando també va recalcar que “cal recordar que l'alcalde de Terrassa Pere Navarro va qualificar a l'Imam de la mesquita imputat per delicte d'odi i violència de gènere d'home moderat” i va sentenciar dient que “el PP d'Igualada s'han sumat a la lluita pel vot musulmà, solament així s'entén que Pere Calbó defensés el seu vot en contra explicant les excel·lències de la llibertat religiosa, encara que poc podem esperar d'un partit que vota una cosa a Igualada i una altra a Piera segons bufa el vent”.

En el mateix ple municipal es va aprovar una altra moció de PxC de condemna contra la violència dels antisistema que actuen de forma reiterada amb episodis d'extrema violència de carrer, la moció es va tirar endavant amb els vots a favor de tots els grups, excepte ICV i ERC que es van negar a votar aquest tipus de violència tan perjudicial per a la societat.

Plataforma per Catalunya va ser a més l'únic partit que es va abstenir en l'aprovació del pla d'inclusió social de l'Ajuntament ja que segons va explicar Hernando no es té en compte per res la preferència a la gent de casa en el pla que van votar a favor la resta de partits de l'Ajuntament Igualadí. 

PxC

Igualada, 17/04/2012

Enviar notícia per correo





  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube