Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Igualada,28/05/2012; ; Plataforma per Catalunya Igualada denúncia tallers tèxtils clandestins de la ciutat

Igualada,28/05/2012; ; Plataforma per Catalunya Igualada denúncia tallers tèxtils clandestins de la ciutat

29/05/2012 - Igualada

Veure vídeo

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Robert Hernando ha denunciat que a Igualada hi ha una xarxa de tallers tèxtils clandestins de xinesos que prenen la feina il·lícitament a la gent de casa.

Redacció | Igualada. - El regidor de Plataforma per Catalunya (PxC) a Igualada i secretari  general de la formació identitària ha denunciat que a Igualada hi ha una xarxa de tallers tèxtils clandestins, on treballa gent originària de la Xina que prenen la feina il·lícitament a la gent de casa que paga els seus impostos i les seves llicències, a tallers de tota la vida que veuen com el poc treball del sector va a parar a mans de pocavergonyes que no compleixen amb la legalitat.

Els fets es van iniciar quan un grup d'autònoms i petits empresaris tèxtils de la comarca, farts de perdre la feina i no ser escoltats per ningú, es van dirigir al regidor identitari d'Igualada. En aquest moment va començar un treball d'investigació que ha durat setmanes i que ha tingut els seus fruits ja que de moment ja s'ha aixecat acta a dos tallers clandestins, un situat al barri del Rec i l'altre al barri de Fàtima.

Hernando ha declarat al respecte que "de moment hem localitzat dos tallers clandestins però estem voltant uns quants més, jo mateix vaig entrar en un d'ells abans de denunciar-lo  a Igualada, però també creiem que hi han a Vilanova del Camí i Òdena, anirem denunciant un a un tots els que trobem perquè la seva existència significa competència deslleial a un sector que ja està prou castigat ".

El Igualadí també va deixar clar que "hi ha empreses d'Igualada de tota la vida que treballen per a grans marques espanyoles que prefereixen donar la feina a tallers clandestins de xinesos que als d'aquí, perquè els surt més barat, precisament perquè aquests tallers no paguen impostos, treballen sovint amb persones irregulars per tant i competeixen de forma il·lícita amb  la gent de casa, des de  PxC seguirem lluitant perquè això no passi, no descartem si la cosa segueix així donar el nom de les empreses que utilitzen aquesta pràctica ja que tenim proves suficients per fer-ho públic ".

Hernando també va aprofitar per felicitar als funcionaris que "quan han rebut les nostres denúncies s'han posat a treballar per acabar amb aquesta xacra que ens perjudica a tots" i va concloure sentenciant que "a nosaltres ens han votat per defensar la gent de casa i ho fem sense descans, peti qui peti ".

PxC

Igualada, 28/05/2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW. ALERTADIGITAL.COM, 29/05/2012; PxC descubre la existencia en Igualada de talleres textiles clandestinos controlados por chinos

Redacción.-  El concejal de Plataforma per Catalunya en Igualada y secretario general de la formación identitaria ha denunciado la existencia en de una red de talleres textiles clandestinos, donde trabaja gente originaria de China “que quitan el trabajo ilícitamente a la gente de casa que paga sus impuestos y sus licencias, a talleres de toda la vida que ven cómo el poco trabajo del sector va a parar a manos de sinvergüenzas que no cumplen con la legalidad”. (Ver video elaborado por la PxC en Igualada).

Los hechos se iniciaron cuando un grupo de afectados, autónomos y pequeños empresarios textiles de la comarca, se dirigieron al regidor identitario de Igualada. Comenzó entonces una ardua labor de investigación que se prolongó durante semanas y que ahora ha tenido sus frutos, al lograrse que las autoridades hayan levantado sendas actas a dos talleres clandestinos: uno situado en el barrio del Rec y el segundo en el barrio de Fátima.

“De momento hemos localizado dos talleres clandestinos, pero estamos cercando unos cuantos más. Yo mismo entré en uno de ellos antes de denunciarlo en Igualada, pero también creemos que se encuentran en Vilanova del Camí y Ódena. Vamos a ir denunciando uno a uno todos los que encontremos, ya que su existencia significa competencia desleal a un sector que ya está bastante castigado”, señaló el número dos de PxC.

El igualadino subrayó también que “hay empresas de Igualada de toda la vida que trabajan para grandes marcas españolas y que prefieren dar la faena a talleres clandestinos de chinos que a los de aquí, porque les sale más barato, dado que estos talleres no pagan impuestos, trabajan con personas irregulares y por lo tanto compiten de forma ilícita con la gente de casa”. Hernando no descarta incluso dar el nombre de las empresas locales que recurren a estos servicios clandestinos si no ponen fin a los mismos.

Por último, Hernando felicitó a los funcionarios que, tras las denuncias de su partido, se han puesto manos a la obra para “acabar con esta lacra que nos perjudica a todos”. “A nosotros nos han votado para defender a la gente de casa y lo hacemos sin descanso, caiga quien caiga”, apostilló el dirigente plataformista.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube