Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Igualada, 04/10/2012; Dimecres passat es va celebrar el judici de Robert Hernando contra el violent antisocial de la CUP que va amenaçar amb un tret al clatell

Igualada, 04/10/2012; Dimecres passat es va celebrar el judici de Robert Hernando contra el violent antisocial de la CUP que va amenaçar amb un tret al clatell

05/10/2012 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Acompanyat del president Josep Anglada i de varis companys militants  el secretari general de la formació Robert Hernando va assistir al judici als jutjats d'Igualada.

Redacció | Igualada. - Covardia suprema, por, tremolor, pànic ... D'aquesta manera es pot qualificar l'actuació del personatge antisocial de la CUP i dirigent d'aquest grup perroflauta a Reus davant de la jutge de la sala tres dels jutjats d'Igualada. El jove que no ha de medir més de 1,50 va assistir al judici acompanyat de diversos membres esparracats del seu partit, la qual cosa va provocar que el jutjat d'Igualada per alguns moments semblés més una casa okupa o una cua d'un alberg social que un edifici públic.

El valent independentista Edgar Fernández no va poder més de declarar davant del jutge de manera covard i espantadissa que ell no era el propietari d'aquest compte de twitter, que mai havia usat twitter i per poc que no sabia el que era un ordinador, per després recalcar diverses vegades que com tot bon perroflauta està a l'atur, que viu de la seva família que segons el propi Fernández és monoparental i nombrosa. És típic que joves problemàtics surtin de famílies desestructurades.

Així queda demostrat un cop més que la valentia d'aquests paràsits de la societat només existeix quan van en grup i amb la protecció policial davant o a centenars de quilòmetres amenaçant a través de les xarxes socials, a l'hora de la veritat s'amaguen i s'esfondren com les gallines que són.

Hernando ha declarat al respecte que "no crec que ho condemnin perquè la policia sembla que no ha fet res per rastrejar la IP de l'individu, el seu propi advocat ha apel·lat a la jurisprudència en altres sentències per dir que no es pot demostrar el propietari dels comptes en xarxes socials" i ha afegit que "espero, però, que es faci justícia i que el condemnin, amb aquest tipus d'amenaces no es pot fer broma, encara que ja m'ha quedat clar que aquest personatge no té ous per a res més que per amenaçar a distància, tremolar davant de la jutge i plorar com un nen petit, darrere de la façana de malote i les samarretes comunistes s'amaguen autèntics necis".

Josep Anglada per la seva part ha deixat clar que "si no es condemna a aquest senyor queda clar que qualsevol pot anar per la vida amenaçant públicament de mort a un càrrec electe o a qui es vulgui, espero que ho condemnin encara que després del fart de plorar que s'ha donat davant de la jutge queda clar que el que es diu valor ni té, ni l'ha conegut, almenys si amenaces a algú després vesteix-te pels peus i dóna la cara".

PxC

Igualada, 4 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube