Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Balcells: “Som l’única formació que afronta els problemes reals i deixa de banda les cortines de fum”

Balcells: “Som l’única formació que afronta els problemes reals i deixa de banda les cortines de fum”

15/10/2012 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

L’Anoia es posa en marxa de cara a les eleccions autonòmiques del 25 de novembre

Igualada | Redacció.- La junta comarcal de Plataforma per Catalunya a l’Anoia s’ha reunit amb la vista posada en la cita electoral del proper 25 de novembre com a objectiu immediat.

La trobada ha servit per traçar l’estratègia que la formació identitària seguirà a la comarca de cara als comicis catalans.

Després de l’abast i el ressò mediàtic que va tenir l’anunci difòs en les anteriors eleccions, la delegació anoienca serà, un cop més, l’encarregada de portar a terme la realització i el muntatge de l’spot electoral.


El secretari de la junta i regidor a Vilanova del Camí, Sergi Balcells, ha destacat “l’entusiasme que han despertat aquestes eleccions perquè tot apunta que PxC irromprà per primera vegada al Parlament”.

El representant identitari ha assegurat que “els catalans tard o d'hora havien d'obrir els ulls i adonar-se que avui l'única formació que parla dels problemes reals del poble i deixa les cortines de fum de banda és Plataforma per Catalunya".

La delegació anoienca ha posat a disposició de tothom qui ho desitgi, a través del correu igualada@pxcatalunya.com, el número de loteria 78.916.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube