Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Al descobert l’engany a la ciutadania per part del regidor de Benestar Social d’Igualada

Al descobert l’engany a la ciutadania per part del regidor de Benestar Social d’Igualada

25/02/2013 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya destapa que el govern municipal ha pagat despeses corrents amb diners destinats a protecció social

Igualada | Redacció.- El regidor igualadí de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, ha denunciat l’incompliment del compromís per part del govern municipal de destinar al pacte social els diners sobrants de la partida per a les beques de llibres de text. 

El portaveu identitari ha manifestat que l’alcalde i el regidor de Benestar social es van comprometre a destinar els recursos restants a tals efectes, i que malgrat la negativa reiterada del govern municipal, ha pogut comprovar com s'ha pagat despeses corrents com la llum i l'aigua amb diners que en realitat s’haurien d’haver invertit en protecció social.

Hernando ha recordat que en el seu moment Plataforma per Catalunya ja va denunciar  públicament  que el proces d’adjudicació de les beques seria un desastre i que la partida, tot i ser força inferior al desitjat, no s’esgotaria perquè les bases que s’havien fixat excloïen per complet a les classes mitjanes de la ciutat i estaven mal plantejades.

El portaveu identitari va lamentar que la majoria de pares i mares ni tan sols es van assabentar que podien optar a aquestes beques, perquè es van convocar molt tard. 

Davant d’aquesta precarietat Hernando va extreure el compromís tant del regidor Joan Torras com de l'alcalde Marc Castells de destinar al pacte social els diners de les beques que havien quedat sense repartir.

"Ens han mentit, han enganyat el poble i consta en les actes dels plens. De la partida inicial per a beques de llibres escolars, que era de 115.000 €, només 37.000 € s'han utilitzat per a la seva proposició inicial. 40.000 han anat a parar als horts socials del pacte social, i la resta, uns 35.000 €, a pagar despeses corrents del consistori com la llum o l'aigua" –ha revelat.

Hernando ha sentenciat que "la tasca de l'oposició és controlar el govern i així ho fem des de Plataforma per Catalunya, però ens sembla que el poble mereix una disculpa per part del Sr. Torras després haver-nos enganyat d’una manera tan vil".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube