Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Ofensiva perquè els funcionaris cobrin la paga extraordinària

Ofensiva perquè els funcionaris cobrin la paga extraordinària

20/03/2014 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya denuncia el menysteniment que pateixen els funcionaris per part dels ajuntaments de l’Anoia en els que té representació

Igualada | Redacción.- Plataforma per Catalunya ha presentat al·legacions als pressupostos dels cinc ajuntaments de la comarca de l’Anoia en els que té representació perquè incloguin una partida per fer efectiva la paga extra del segon semestre de 2012 que els funcionaris encara tenen pendent cobrar.

No obstant els governs locals d’Igualada, Calaf, Piera i Santa Margarida de Montbui ja han desestimat la petició, mentre que resta pendent la resolució a Vilanova del Camí.

Malgrat que existeixen nombroses sentències judicials favorables a que els funcionaris cobrin la paga extraordinària que se’ls adeuta -una d’elles del TSJ de Catalunya- els governs locals han al·legat que esperen la sentència del Tribunal Constitucional per abonar el pagament.

Pel secretari general de Plataforma per Catalunya i regidor d’Igualada, Robert Hernando, aquest fet demostra que “els nostres alcaldes, els governs locals, es prenen la legislació espanyola a la carta segons els hi convé. Quan els interessa no tenen cap pudor a l’hora de saltar-se lleis o votar mocions clarament anticonstitucionals, però quan es tracta de pagar als funcionaris amb els recursos municipals llavors sí s’aferren al Constitucional com a un clau ardent”.

Hernando va afegir que “resulta vergonyós que els nostres policies, les nostres brigades municipals i els nostres funcionaris en general pateixin el menyspreu d’aquesta forma per part dels qui ens governen a la comarca”.

El secretari general va apuntar que “s’ha d’abonar als funcionaris el que els pertany, i la postura que han adoptat els dirigents locales de CIU, ERC, PSC o el PP, que també va votar en contra de les nostres al·legacions, demostren que l’única finalitat de la dreta liberal és danyar les classes treballadores. Òbviament incloem ERC i PSC  al sac perquè així es comporten en temes econòmics i socials a la comarca a canvi de quatre cadires ben pagades”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

INFOANOIA.CAT | PxC presenta mocions a cinc municipis perquè els funcionaris cobrin la paga extra pendent del 2012

Plataforma per Catalunya ha presentat al·legacions als pressupostos dels cinc ajuntaments de la comarca de l’Anoia en els que té representació perquè incloguin una partida per fer efectiva la paga extra del segon semestre de 2012 que els funcionaris encara tenen pendent cobrar.

Els consistoris d’Igualada, Calaf, Piera i Santa Margarida de Montbui ja han desestimat la petició, mentre resta pendent la resolució a Vilanova del Camí.

Malgrat que existeixen nombroses sentències judicials favorables a que els funcionaris cobrin la paga extraordinària que se’ls adeuta -una d’elles del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya- els governs locals han al·legat que esperen la sentència del Tribunal Constitucional per abonar el pagament.

Pel secretari general de Plataforma per Catalunya i regidor de la formació a Igualada, Robert Hernando, aquest fet demostra que “els nostres alcaldes, els governs locals, es prenen la legislació espanyola a la carta segons els hi convé. Quan els interessa no tenen cap pudor a l’hora de saltar-se lleis o votar mocions clarament anticonstitucionals, però quan es tracta de pagar als funcionaris amb els recursos municipals llavors sí s’aferren al Constitucional com a un clau ardent”.

Hernando va afegir que “resulta vergonyós que els nostres policies, les nostres brigades municipals i els nostres funcionaris en general pateixin el menyspreu d’aquesta forma per part dels qui ens governen a la comarca”.

El secretari general va apuntar que “s’ha d’abonar als funcionaris el que els pertoca, i la postura que han adoptat els dirigents locals de CIU, ERC, PSC o el PP, que també va votar en contra de les nostres al·legacions, demostren que l’única finalitat de la dreta liberal és danyar les classes treballadores. Òbviament incloem ERC i PSC al sac perquè així es comporten en temes econòmics i socials a la comarca a canvi de quatre cadires ben pagades”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube