Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lluita contra l'opacitat en la gestió municipal

Lluita contra l'opacitat en la gestió municipal

14/05/2014 - Igualada

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Robert Hernando acusa el govern municipal d’ocultar-li informació i portarà el cas als tribunals

Igualada | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’ajuntament, Robert Hernando, ha denunciat públicament que el govern municipal de la ciutat (CiU+ERC) li oculta informació de forma velada i intencionada en no haver contestat per escrit les preguntes que formula el grup municipal identitari en el consistori.

Hernando ha declarat que “segons estableix el ROM (reglament orgànic municipal) d’Igualada, en un període màxim d’un mes s’ha de donar resposta a les preguntes per escrit”.

Malgrat això el govern municipal no solament no ha respectat els terminis establerts, sinó que una vegada vençuts els 30 dies, ha fet cas omís a les reclamacions que el portaveu ha fet en dues comissions informatives i en un ple municipal en presència de l’alcalde.

Per tant el govern municipal incorre en un incompliment de la llei de bases locals i el ROM de la capital de l’Anoia, fet que podria derivar en un contenciós administratiu en breu.

En total són 13 les preguntes que no han rebut resposta; nou d’elles registrades el dia 8 de gener de 2014, i quatre, amb data de l’11 de març de 2014.

El portaveu ha manifestat que no permetrà que el govern municipal continuï enrocat en aquesta actitud amb la que no només està faltant el respecte a un càrrec electe del consistori i als ciutadans als que representa, sinó que també demostra que està mancat de qualsevol sentit demòcrata.

Hernando ha afirmat que “hem tingut molta paciència, vist que han passat 5 mesos. Si això segueix per aquest camí acabarà en un contenciós administratiu als jutjats”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

L'ENLLAÇ, 15/05/2014; Robert Hernando vol portar el govern als jutjats

El regidor de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, ha denunciat públicament que el govern de la ciutat de CiU i ERC li oculta informació de forma vetllada i intencionada en no contestar les preguntes per escrit que formula el grup municipal de PxC al
consistori local.

En total 13 preguntes, 9 registrades el dia 8 de gener i 4 el dia 11 març, no han rebut resposta. D’aquesta manera el govern de
la ciutat no només està faltant el respecte a un càrrec electe del consistori i als seus votants, també demostra que no té cap sentit demòcrata.

Sent igualment greu el fet que s’estigui incomplint la llei de bases locals i el ROM (Reglament Orgànic Municipal) d’Igualada que
podria derivar en un contenciós administratiu en breu.

En aquest sentit, Hernando ha declarat que “segons marca el ROM d’Igualada, en un període màxim d’un mes s’ha de donar resposta
a les preguntes per escrit, després de no rebre resposta l’hem reclamat en dues comissions informatives i en un ple municipal.

Hem tingut molta paciència ja que han passat 5 mesos, però si això segueix així el tema acabarà en un contenciós administratiu als jutjats”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube