Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L’HOSPITALET; Plataforma per Catalunya aposta per reforçar la seguretat a L'Hospitalet

L’HOSPITALET; Plataforma per Catalunya aposta per reforçar la seguretat a L'Hospitalet

30/01/2012 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

L’Hospitalet | Redacció.-
 El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitat aquest divendres la ciutat de l’Hospitalet on ha concedit una entrevista a 25 TV. 

Anglada, que ha estat acompanyat en tot moment pels dos regidors que té en aquesta ciutat, ha manifestat a Ràdio Hospitalet que “cal reforçar les polítiques de seguretat i convivència, ja que aquest és un problema cada dia més agreujat a l’Hospitalet”, i ha afegit que “el que ha de fer l’alcaldessa Núria Marín és deixar d’endollar als seus amiguets que s’ha quedat sense representació en altres administracions”. En aquest sentit Anglada ha aconsellat a l’alcaldessa Marín que“els 72.000 euros que cobren els tres assessors en seguretat, els destinés a reforçar el cos de la Guàrdia Urbana”. 

El president de Plataforma per Catalunya també s’ha mostrat contrari al tancament del CAP de la Rambla Marina al barri de Bellvitge. Per a Anglada “el tancament d'aquest CAP té com a conseqüència la saturació de l'únic CAP que queda obert per a un barri de 27.300 habitants amb aproximadament 10.000 persones més grans de 60 anys”. 

Per acabar el líder identitari s’ha mostrat molt satisfet de la feina dels dos regidors de PxC a L’Hospitalet i ha indicat que“l’objectiu de futur és aconseguir 6 regidors perquè el PSC i ICV-EUiA no governin la ciutat com, ha dit textualment “un cortijo”. 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.DIGITAL-H.CAT, 27/01/2010; EL PRESIDENT DE PxC, JOSEP ANGLADA, AFIRMA QUE CAL REFORÇAR LA SEGURETAT A L'H

WWW.DIGITAL-H.CAT, 27/01/2010; EL PRESIDENT DE PxC, JOSEP ANGLADA, AFIRMA QUE CAL REFORÇAR LA SEGURETAT A L'H 

Afegeix que és un problema que preocupa la ciutadania 

Hospitalet | Redacció.- 
El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha instat l’Ajuntament de L’Hospitalet a reforçar les polítiques de seguretat i convivència ja que, segons ha reiterat, és un problema que preocupa molt la ciutadania. 


Anglada, que avui ha concedit una entrevista a un canal privat de TV, amb seu a L’Hospitalet, s’ha referit a una campanya de repartiment d’un full volant que el seu partit du a terme a Pubilla Cases, en el qual reclamen seguretat i civisme. Josep Anglada ha criticat que “el govern local -integrat pel PSC i ICV-EUiA- no es prengui prou seriosament aquests aspectos”. 

Anglada també ha lamentat que “els mitjans de comunicació només parlin de PxC en temes relatius a la seguretat i la immigració, i no pas quan proposen mesures socials o donen suport als veïns de Bellvitge del CAP de la Marina. 

En aquest sentit, Anglada ha criticat que aquesta setmana Unitat Contra el Racisme i el Feixisme hagi publicat -tot i que després ho va desmentir- que el seu partit havia obert a Can Serra un centre per difondre ideologia ultradretana. 

Josep Anglada també ha valorat positivament la feina dels dos regidors de PxC a L’Hospitalet i ha indicat que “l’objectiu de futur és aconseguir 6 regidors perquè el PSC i ICV-EUiA no governin la ciutat com, ha dit textualment “un cortijo”. 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube