Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC proposa la creació d'un registre de maltractadors d'animals a L'Hospitalet de Llobregat

PxC proposa la creació d'un registre de maltractadors d'animals a L'Hospitalet de Llobregat

04/04/2012 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

L'Hospitalet de LLobregat | Redacción.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat ha proposat la creació d'un registre de maltractadors d'animals per estrènyer el cèrcol sobre els qui exerceixin la violència contra els animals.

PP, PSC, ICV-EUiA i CiU no han donat suport a la moció proposada per Plataforma per Catalunya per donar d'alta un registre municipal en el què hi constin les persones que castiguin físicament els animals a L'Hospitalet de Llobregat.
 
La proposta del grup identitari, que contemplava a més instar al govern central de Madrid a que creés un registre de cobertura estatal, fou sotmesa a debat en la sessió plenària del passat 27 de març en la que cap dels grups polítics amb representació en el consistori va donar suport a la mesura promoguda per PxC.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIGITAL-H.CAT, 23/3/2012; PxC demanarà al Ple punts wifi gratuïts. També sol·licita un registre municipal de maltractadors d'animals

Redacció.- Plataforma per Catalunya presentarà dues mocions en el proper Ple municipal que se celebrarà dimarts. En la primera de les mocions es demana que es realitzi un estudi per la instal•lació de punts wifi gratuïts a la nostra ciutat, i la segona la creació d'un registre municipal de maltractadors d'animals.

El portaveu de Plataforma per Catalunya a L'Hospitalet, Daniel Ordóñez, ha explicat que la idea de fer un estudi per instal•lar punts wifi gratuïts en alguns punts de la ciutat ja s'ha fet a d'altres municipis. Segons Ordóñez, perquè la instal•lació no sigui una despesa per l'Ajuntament es pot estudiar como finançar aquest servei.

La segona de les mocions que presentarà Plataforma per Catalunya en el Ple municipal, té a veure amb el maltractament a animals. Des de Plataforma es demana la creació d'un registre municipal i també d'àmbit estatal, per conèixer a tot aquell que ha maltractat algun animal i evitar que pugui tornar a fer-ho.

Daniel Ordóñez ha afegit que el Codi Penal no preveu la retirada de la custòdia de l'animal maltractat o la prohibició de tinença d'animals als maltractadors, i per això creuen que amb un registre es podien evitar que aquestes persones tornessin a tenir qualsevol animal de la seva propietat.

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 06/04/2012; A excepción de PxC, todos los grupos municipales de Hospitalet apoyan que se maltrate a los animales

Redacción.-  El grupo municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) en el Ayuntamiento de Hospitalet (Barcelona) propuso en el último pleno la creación de un registro de maltratadores de animales para estrechar el cerco sobre quienes ejerzan la violencia contra los animales.

Sorprendentemente, el resto de fuerzas políticas representadas en el Consistorio, PP, PSC, ICV-EUiA y CiU, rechazaron apoyar la moción de los identitarios catalanes para dar de alta un registro municipal en el que figuren las personas que castiguen físicamente a los animales en Hospitalet de Llobregat. Esta iniciativa pretendía ser la respuesta al espectacular incremento de casos de maltratos de animales que sufre esa población del extrarradio barcelonés.

La propuesta plataformista, que pretendía además que se instara al Gobierno central a que creara un registro de cobertura nacional, fue sometida a debate y finalmente rechazada. Lo que consiguientemente valida nuestra afirmación de que, salvo PxC, todos los grupos representados en el Ayuntamiento de Hospitalet apoyan el maltrato a los animales.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube