Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

"PxC aconsegueix una pantalla gegant per veure la selecció espanyola a l'Hospitalet i Santa Coloma"

30/06/2012 - L'Hospitalet de Llobregat

 

 


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramanet comptarà amb pantalla gegant per seguir Espanya a la final de l’Eurocopa a petició de PxC a cost zero per als ciutadans

L’Hospitalet de Llobregat/Santa Coloma de Gramanet | Redacció.-  La pressió i la tasca diplomàtica exercida per la delegacions municipals de PxC a les dues localitats barcelonines ha donat els seus fruits, aconseguint que finalment s'instal · li aquesta "Pantalla gegant per al final de l'Eurocopa"

Els grups municipals de Plataforma per Catalunya a l'Hospitalet i Santa Coloma de Gramenet a petició dels seus simpatitzants i militància, van sol · licitar en forma de prec als respectius plens de les seves localitats la instal · lació d'una pantalla gegant perquè tots els ciutadans que així ho vulguin puguin donar suport públicament a la seva selecció nacional. Les pantalles s'instal · lessin a la plaça de Francesc Macià del barri de Santa Eulàlia a l'Hospitalet ia la plaça de la Vila núm 1 de Santa Coloma.

El portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Daniel Ordóñez i el president de Grup de Santa Coloma de Gramenet Juan Montero, van demanar en el torn de precs i preguntes dels plens del passat dimarts 26 de juny a Hospitalet i dilluns 25 a Santa Coloma, la instal · lació de la pantalla gegant.

Ordóñez ha manifestat que "el muntatge i desmuntatge de la infraestructura necessària per a això no costarà un euro als ciutadans i ciutadanes de l'Hospitalet, ja que aniran a càrrec d'un patrocinador".

Juan Montero que "Plataforma per Catalunya dóna suport a la selecció nacional en aquesta final històrica i desitja que torni a conquistar la Copa d'Europa, exercint un cop més de la cola que uneix en una mateixa direcció el sentiment d'aquesta gran nació i del conjunt dels seus ciutadans "

El compromís principal de PxC és el ciutadà, per al qual des d'una manera identitària sempre exercirà la defensa dels seus interessos, ja siguin aquests culturals, de seguretat ciutadana o de justícia social. Des PxC ens sentim orgullosos de l'assoliment que junts hem aconseguit i volem desitjar-li sort a la vermella.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIGITAL-H.CAT, 29/06/2012; PxC demana instal•lar una pantalla gegant per a la final de l'Eurocopa

La petició es va formalitzar en el Ple d'aquest mes de juny

El portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de L’Hospitalet, Daniel Ordóñez, va demanar en el torn de precs i preguntes del Ple del passat dimarts 26 de juny que els veïns de la ciutat puguin seguir la final de l’Eurocopa a través d’una pantalla gegant instal•lada a la via pública.

Ordóñez ha manifestat que “el muntatge i desmuntatge de l’infraestructura necessària no costarà un sol euro als ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet, atès que totes les despeses que es derivin de la iniciativa hauran de córrer a càrrec de patrocinadors”.

El portaveu municipal de PxC també ha assenyalat que és una proposta que li han fet arribar molts seguidors de la ciutat del combinat nacional, i ha remarcat que “la selecció espanyola desperta una gran passió a la ciutat, i així ho demostra la quantitat de banderes d’Espanya que aquests dies engalanen finestres i balcons”.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va manifestar que el govern municipal estudiaria la proposta.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube