Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Ordóñez:

Ordóñez: "la liberalització d'horaris només beneficiarà les grans superfícies"

26/07/2012 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Ordóñez s’erigeix en defensa del petit comerç de la ciutat

L’Hospitalet de Llobregat | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya no ha donat suport al dictamen aprovat pel govern municipal (PSC+ICV-EuiA) que preveu l’ampliació d’una gran superfície a la ciutat i de les instal·lacions comercials d’una coneguda multinacional.

“El model productiu d’aquesta cadena és el de la deslocalització industrial, el de traslladar els centres de producció a països on les normatives laborals i mediambientals són més laxes” –ha exposat el seu portaveu.

Ordóñez ha assenyalat la necessitat d’apostar per un model que defensi el comerç tradicional, i en aquest sentit va presentar una moció en contra de la liberalització d’horaris decretada pel PP que el ple va aprovar.

El portaveu ha assegurat que aquesta mesura “només beneficiarà les grans superfícies i el gran capital”, i que “dificultarà encara més la conciliació de la vida laboral i familiar dels autònoms”.

Igualment ha volgut recordar que les petites i mitjanes empreses constitueixen el motor econòmic de l’economia, i que aquesta mesura aprovada pel PSC i ICV-EuiA agreujarà encara més la seva situació després de la pujada de l’IVA decretada pel PP.

Ordóñez ha advertit que donar llum a aquest projecte posa de manifest “el fariseisme dels pijo-progres de saló, que s’omplen la boca amb la defensa de la classe treballadora i després aproven mesures que beneficien les multinacionals i perjudiquen el petit comerç, presenten mocions en defensa de la banca i fan fora 40 treballadors dels mitjans de comunicació de la ciutat”.

El dirigent identitari ha dit que “la malaltissa obsessió d’ICV-EUiA amb Plataforma per Catalunya els cega, els fa oblidar que formen part del govern municipal, i els converteix en l’infantil i irresponsable paper d’opositors de l’oposició”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube