Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Junts fem força

Junts fem força

31/05/2013 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya manifesta la seva intenció de barrar-li el pas a la votació secessionista

L’Hospitalet de Llobregat | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha expressat el seu rebuig a que la ciutat riberenca entri a formar part del “Consell per a la Transició Nacional”, que persegueix la secessió de Catalunya. 

El passat mes d’octubre Plataforma per Catalunya ja va presentar una moció en què demanava declarar L’Hospitalet primer municipi de Catalunya contra el separatisme.

Plataforma per Catalunya denuncia l'actual procés de secessió obert per CiU com una irresponsabilitat històrica, i manifesta la seva oposició a la celebració d’una votació promoguda per sectors rupturistes que cerquen separar Catalunya de la resta de pobles hispànics germans.

Si mai s'arribés a celebrar la votació de manera legal o il·legal, pactada o no amb el Govern d’Espanya, els homes i les dones de Plataforma per Catalunya treballarien en contra de la separació de Catalunya de la resta d'Espanya.

Plataforma per Catalunya es mostra contrària a que el consistori presti recursos humans o materials per a la celebració del referèndum.

La lleialtat i el vincle dels catalans amb la comunitat nacional hispànica és inqüestionable i es fonamenta en una tradició mil·lenària i sagrada.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube