Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L’Hospitalet de Llobregat, 17/06/2013; Prou d’impunitat amb els qui enalteixen el terrorisme

L’Hospitalet de Llobregat, 17/06/2013; Prou d’impunitat amb els qui enalteixen el terrorisme

17/06/2013 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya demana la intervenció policial per frustrar l’apologia del terrorisme en un acte

L’Hospitalet de Llobregat | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha informat als Mossos d’Esquadra i a la Guàrdia Urbana de la celebració de la presentació del llibre “Terra Lliure” en un local de l’extrema esquerra secessionista prevista per divendres 14 de juny en la ciutat riberenca.

La presentació corre a càrrec de Joan Rocamora, un dels autors dell llibre, antic membre de l’organització terrorista Terra Lliure i actual militant de la CUP, que consta també com un dels organitzadors de l’acte.

Plataforma per Catalunya ha posat en coneixement de les forces de seguretat que existeix el risc de que, tal i com ha succeït en esdeveniments similars, tant el presentador com els assistents facin apologia del terrorisme llançant visques a l’organització terrorista Terra Lliure.

Plataforma per Catalunya ha instat les forces de seguretat a que prenguin totes les mesures pertinents per tal d’evitar que es cometi un delicte d’enaltiment del terrorisme, i en cas que es produeixi, demanar que la llei i la justícia actuïn amb tot el seu pes contra els organitzadors.

Plataforma per Catalunya exigeix a la fiscalia que investigui a la CUP pels continus coqueteigs amb militants, exmembres i organitzacions de caràcter terroristes (d’ETA i Terra Lliure entre d’altres) i el seu apropament públic al pres terrorista Arnaldo Otegi.

Plataforma per Catalunya demana així mateix a la fiscalia que estudiï si aquestes i altres accions constitueixen un delicte i que s’apliqui la llei de partits a la CUP per a la seva consegüent il·legalització i empresonament dels seus dirigents.

PxC

L’Hospitalet de Llobregat, 17 de juny de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ELDIALOGOLIBRE.COM, 18/06/2013; Acto de exaltación a Terra Lliure en Hospitalet

A.L. Una entidad independentista de Hospitalet (Barcelona) ha convocado una serie de actos políticos y lúdicos en esta ciudad catalana entre los que se ha incluido la presentación -el pasado viernes- del libro Terra Lliure, punto de partida, que explica la historia de esta organización terrorista.

Al tener conocimiento de los hechos, Plataforma por Catalunya (PxC) de Hospitalet informó a los Mossos d’Esquadra de la presentación del libro, escrito por cuatro exterroristas: Carles Sastre, Pep Musté, Carles Benítez y Joan Rocamora, que fue el encargado de la presentación.

PxC ha puesto en conocimiento de las Fuerzas de Seguridad la posibilidad de que, tal y como ha sucedido en convocatorias similares, tanto el presentador como los asistentes hubieran podido cometer un delito de apología del terrorismo en el acto del pasado viernes así como en los otros dos que se han convocado para el próximo fin de semana.

Plataforma per Catalunya ha instado a las Fuerzas de Seguridad a “que se tomen todas las medidas pertinentes para evitar que se cometa un delito de enaltecimiento del terrorismo, y en caso de producirse, pide que la ley y la justicia actúen con todo su peso contra los organizadores”.

A juicio de PxC, la CUP, partido que colabora en la organización de estos actos, “debe ser investigada por sus continuos coqueteos con militantes, ex-miembros y organizaciones de carácter terrorista (de ETA y Terra Lliure entre otros) y su bochornoso acercamiento público al preso terrorista Arnaldo Otegui”.

Terra Lliure fue una banda terrorista fundada en 1978, en su mayoría por miembros del Exèrcit Popular Català (EPOCA) y de organizaciones como el Front d'Alliberament Català (FAC) y el Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN).

Su primera asamblea se hizo en el sur de Francia y su presentación pública fue en un partido del Barça en el Camp Nou en 1981. Su actuación criminal causó 5 víctimas mortales (4 de ellas miembros de la propia Terra Lliure) y entre sus acciones más conocidas figura el secuestro y atentado contra el periodista Federico Jiménez Losantos.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube