Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Ordóñez:

Ordóñez: "tots els partits del consistori van votar en contra d'abandonar la FMC"

25/07/2014 - L'Hospitalet de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya demana la dimissió de l’alcaldessa de L’Hospitalet per la seva imputació en el cas dels sobresous irregulars de la Federació de Municipis de Catalunya


L’Hospitalet de Llobregat | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Daniel Ordóñez, ha fet pública la seva demanda de dimissió de l’alcaldessa Núria Marín després que hagi rebut una notificació en la que se l’informa de la seva imputació per un delicte contra l’administració pública.

En aquest sentit Ordóñez demana que l’alcaldessa sigui conseqüent amb el codi de conducta del PSC, que contempla la suspensió immediata del càrrec electe en cas d’imputació.

El portaveu identitari ha recordat que tots els partits del consistori -tant PSC com el seu soci de govern, ICV-EUiA, al igual que PP i CiU, a l’oposició- van votar en contra de la moció que Plataforma per Catalunya va presentar al ple del mes de juliol en què demanava formalitzar la baixa del consistori hospitalenc de la FMC i la reclamació de les quotes abonades en els períodes investigats per la Justícia.

Ordóñez ha recordat que només aquest any l’Ajuntament ha pagat prop de 50.000 euros a una entitat –la FMC- que presta serveis de dubtosa utilitat per a la ciutat, al temps que ha qüestionat que ICV-EuiA tingui escrúpols a l’hora de seguir al govern de la ciutat de la mà d’una alcaldessa imputada.

El passat 21 de juliol Ordóñez ja va fer una crida pública a la seva columna al Diari de L’Hospitalet perquè l’alcaldessa busqués una sortida el menys perjudicial possible per a la ciutat abans que el seu nom acabés tacat per un escàndol d’aquest calibre.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

MINUTODIGITAL.COM, 25/07/2014; Plataforma per Catalunya pide la dimisión de la alcaldesa de L’Hospitalet

El portavoz de Plataforma per Catalunya en el Ayuntamiento, Daniel Ordóñez, ha hecho pública su demanda de dimisión de la alcaldesa Núria Marín tras haber recibido una notificación en la que se le informa de su imputación por un delito contra la administración pública.

En este sentido Ordóñez pide que la alcaldesa sea consecuente con el código de conducta del PSC, que contempla la suspensión inmediata del cargo electo en caso de imputación.

El portavoz identitario ha recordado que todos los partidos del consistorio –tanto PSC como su socio de gobierno, ICV-EUiA, al igual que PP y CiU, en la oposición- votaron en contra de la moción que Plataforma per Catalunya presentó en el pleno del mes de julio en la que pedía formalizar la baja del consistorio hospitalense de la FMC y la reclamación de las cuotas abonadas en los periodos investigados por la Justicia.

Ordóñez ha recordado que sólo este año el Ayuntamiento ha pagado cerca de 50.000 euros a una entidad –la FMC- que presta servicios de dudosa utilidad para la ciudad, al tiempo que ha cuestionado que ICV-EuiA tenga escrúpulos a la hora de seguir en el gobierno de la ciudad de la mano de una alcaldesa imputada.

El pasado 21 de julio Ordóñez ya hizo un llamamiento público en su columna en el Diario del L’Hospitalet para que la alcaldesa buscara una salida lo menos perjudicial posible para la ciudad antes de que su nombre acabara manchado por un escándalo de este calibre.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube