Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC denuncia que l'ajuntament de l'Hospitalet es riu dels aturats al municipi

PxC denuncia que l'ajuntament de l'Hospitalet es riu dels aturats al municipi

18/07/2016 - L'Hospitalet de Llobregat

L'ajuntament de l'Hospitalet se'n fot dels aturats

Núria Marín i tot el PSC celebren amb gran eufòria haver donat ocupació en el seu primer any de l'actual legislatura a menys de l'1% dels aturats de la ciutat.

El consistori llança en les últimes setmanes uns comunicats en què presumeixen de la seva intenció de contractar a 8 o 22 aturats de l'Hospitalet respectivament, quan a la ciutat hi ha 17.275 aturats i una taxa d'atur que no baixa del 15%. Els socialistes ho projecten com un gran èxit, i els mitjans de comunicació li fan el joc publicant aquesta notícia en diversos diaris.

"No es pot fer més el ridícul" opina Daniel Clemente, delegat de PxC-Respecte a l'Hospitalet, qui comenta que "Núria Marín i el seu equip són totalment incapaços de generar ocupació a la ciutat. Tant és així que creen una notícia cada vegada que contracten a un grup reduït de persones, encara que siguin tan sols vuit".

Per PxC-Respecte "una gran notícia seria que es contractessin 10, 20 o 40 persones en un poble de 253 habitants. En una ciutat de 253.000 fer una notícia d'això no és més que un lamentable esperpent en què ells mateixos cauen en la més miserable i maldestre de les evidències".El partit identitari va més enllà i creu necessària una revisió dels criteris de contractació dels últims anys preguntant-se per què és tan usual veure a immigrants ocupant llocs de treball que desitjarien molts dels aturats a la ciutat, per tal de comprovar si existeix el què molts veïns manifesten, una discriminació positiva cap al forà.

Pel que sembla el gran èxit del govern de Núria Marín i la gran recepta contra la desocupació que castiga als nostres conciutadans és contractar a 8 o 22 persones vers els més de 17.000 aturats que n'hi ha a la ciutat víctimes precisament de la nefasta gestió del PSOE a l'època de Zapatero, o de l'incompetent Rajoy i el PP.

Per acabar, la delegació de PxC-Respecte a l'Hospitalet llança aquest missatge a l'alcaldessa: "Estigui tranquil·la, que milers de 'xais' la seguiran votant".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube