Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC presenta davant l'Ajuntament de L'Hospitalet un recurs de reposició contra la retirada d'arbres

PxC presenta davant l'Ajuntament de L'Hospitalet un recurs de reposició contra la retirada d'arbres

11/02/2017 - L'Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet de Llobregat | Redacción.- Veient que l'Ajuntament no respon de forma clara als veïns i grups municipals sobre el pla urbanístic que afecta l'arbrat de la ciutat, PxC ha anat un pas més enllà i ha plantat cara al consistori mitjançant un recurs, traslladant a l'equip de Govern local la indignació de gran part de la ciutat sobre "aquest nefast pla absurd, cruel, innecessari i impopular que està deixant moltes de les nostres voreres sense arbres" i criticant la "traïdoria" amb què s'està realitzant, demanant que s'informi millor als veïns davant això i altres accions de tal magnitud.

Al document es demanen explicacions sobre els criteris que han portat a realitzar-ho, com per exemple, que per motius d'accessibilitat i mobilitat treguin arbres a les voreres de menys de 2,5 metres, fins i tot en zones sense comerços. "No ens consten ni cadires de rodes tan amples ni vianants tan obesos" ironitza Daniel Clemente, delegat de PxC a l'Hospitalet de Llobregat, que comenta que "el PSC té una fòbia als arbres i al verd en general, demostrant ho als projectes de Cal Trabal i de la Remunta, el pi bicentenari, icona de l'Hospitalet, va ser traslladat fa una mica més d'un any a un emplaçament que el va condemnar a la seva mort, i que també van fer amb l'oposició de milers de veïns". PxC sol·licita mitjançant el susdit escrit la reposició dels arbres sostrets i revocar aquestes actuacions fins que n'hi hagi un consens, expressant "el malestar i el baix estat d'ànim que provoca viure en una ciutat grisa i cada vegada menys verda".

Daniel Clemente anuncia que "s'han pres contactes amb advocats i associacions ecologistes, ja que ningú sap el parador dels arbres desapareguts. Exigim informació, veritat i transparència sobre el tema".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube