Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L'Hospitalet ON, demostració de la suprema vagància des de la poltrona.

L'Hospitalet ON, demostració de la suprema vagància des de la poltrona.

14/04/2017 - L'Hospitalet de Llobregat


L'Hospitalet|Redacció.- El PSC, totalment buit i desarmat al municipi, necessita desesperadament propostes que facin els nostres conciutadans a través d'aquesta campanya, ja que caminen totalment perduts i sense rumb.

Més de 10.000 euros de la nostra butxaca s'ha gastat l'equip de govern municipal en fer gala de la seva vigència i inoperància. Més de 10.000 euros de la nostra butxaca en adornar l'Hospitalet de cartells on comenten que pots participar aportant propostes, a través d'internet, l'anomenat "L'H ON". El PSC de l'Hospitalet presumeix d'haver rebut milers de propostes sense moure un dit, en un acte d'hipocresia i vagància suprema; una campanya en què els socialistes queden en evidència deixant clar que no saben quins són els problemes dels habitants de L'Hospitalet, campanya a la qual ha respost poc més d'un 1% de la població.

Daniel Clemente, delegat de PxC a l'Hospitalet comenta que "els que trepitgem carrer cada dia, sabem on i com podem ajudar a cada barri, sabem on són els problemes i sabem com solucionar-los. I encara que siguem un partit més jove que el PSC, a Plataforma per Catalunya sabem que la política és preocupar-se pels nostres, caminar pels nostres barris parlant amb vianants i comerços, escoltar-los a tots ells i fer una ciutat millor. Res a veure amb el que fa Núria Marín i el seu equip, que només surten al carrer si hi ha alguna càmera al davant, però desapareixen quan qualsevol veí té algun problema".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube