Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Josep Badia:

Josep Badia: "El Patronat Municipal d'Esports va cobrar quotes d'inscripció per sobre del fixat a les ordenances fiscals"

19/06/2012 - Les Franqueses del Vallès

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya força la devolució dels ingressos il·legals de l’Ajuntament obtinguts pel cobrament indegut d’una taxa 

Redacció | Les Franqueses del Vallès.– El portaveu de Plataforma per Catalunya a Les Franqueses del Vallès, Josep Badia, ha manifestat la seva satisfacció després d’aconseguir el reemborsament de les quantitats cobrades de més als inscrits en la “10ª Caminada Popular” celebrada al municipi vallesà.

Després de l’aprovació de la moció presentada per la formació identitària, el Patronat d’Esports haurà de retornar el muntant de més cobrat al conjunt dels participants en la marxa popular, tal com ha reconegut el regidor d’Esports.

Badia ha assenyalat que “es van cobrar quotes d’inscripció per sobre del fixat a les ordenances fiscals, que regulaven el pagament de 7,30 euros per a les inscripcions anticipades i 10,45 euros per a aquelles formalitzades el mateix dia de l’esdeveniment”, i que per tant, el cobrament de 8 i 12 euros ha generat uns  “ingressos il·legales” per part del Patronat.

El dirigent identitario s’ha mostrado satisfet perquè “totes i tots els inscrits podran recuperar els diners que van pagar de més, que correspon a les quantitats de 0,70, 1,55 i 4,70 euros en funció de la data d’inscripció”, ja que una semana abans de la celebració de la caminada ja se cobraven 12 euros en lloc de 7,30.

Badia ha demanat que se le doni la màxima difusió a l’acord per tal que tothom pugui optar al reemborsament, i ha reclamat que s’informe al pleno de les corresponents devolucions.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL9NOU.CAT, 06/06/2012; Les Franqueses tornarà 0,70 euros als participants d’una caminada perquè es va cobrar de més

En total, es van recaptar un 800 euros de més
El ple de les Franqueses de dijous va decidir retornar els 70 cèntims d’euro que es van cobrar de més per error als participants d’una caminada popular que va aplegar un miler de persones.
Els preus públics aprovats pel ple fixaven el cost en 7,3 euros però el Patronat d’Esports en va fer pagar 8, igual que l’any passat. En les inscripcions fetes el mateix dia, es van cobrar 12 euros en lloc dels 10,45 marcats. Amb el diferencial de preus, s’han recaptat uns 830 euros més. 

A partir d’una proposta de Plataforma per Catalunya, es va acordar retornar els diners a totes les persones que els reclamin. Ho poden fer al Patronat d’Esports. També es va decidir que els diners que no es retornin es destinaran a una entitat sense afany de lucre. El regidor d’Esports, José Ramírez, va reconèixer l’errada.
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube