Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Albert Pericas: “mentre hi hagi un sol treballador nostre aturat no hi pot haver un immigrant treballant”

Albert Pericas: “mentre hi hagi un sol treballador nostre aturat no hi pot haver un immigrant treballant”

12/10/2012 - Manresa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El portaveu identitari de la capital del Bages treu a la llum la preferència d’un empresari manresà per contractar immigrants

Manresa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a Manresa, Albert Pericas, ha desvelat que el propietari d’una empresa de repartiment publicitari de la capital del Bages s’ha negat a repartir fulletons de la formació identitària.

La decisió ha estat motivada per la seva política de contractació d’immigrants, que s’han oposat a donar difusió a la propaganda de Plataforma per Catalunya.

Al fil del que ha succeït Pericas ha dit que “si hagués sabut que en aquesta empresa treballen immigrantes en lloc d’autòctons, ja no els hauria encarregat el treball de cap manera. Plataforma per Catalunya té un lema clar i concís: Primer els de casa, per a treball, ajudes i vivendes”.

En aquest sentit el representant identitari considera “una vergonya que amb la gent de casa de Manresa que hi ha sense treball, hi hagi empresaris que prefereixin contractar immigrants perquè son mà d’obra barata”.

El portaveu i delegat comarcal ha assegurat que “aquestes actituds posen de manifest quin és el gran problema del nostre país: els empresaris codiciosos s’aprofiten de la mà d’obra barata que els proporciona la immigració per liquidar l’estat del benestar”.

Pericas ha sentenciat que “denunciem públicamente l’actitud d’aquest pocavergonya i demanem que cap manresà acudeixi a empreses d’aquest tipus. Mentre hi hagi un sol treballador nostre aturat no hi pot haver un immigrant treballant” –ha conclòs.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube