Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Els Mossos identifiquen a Bernat Sorinas Giménez com un dels agressors a membres de PxC a un mercat de Manresa.

Els Mossos identifiquen a Bernat Sorinas Giménez com un dels agressors a membres de PxC a un mercat de Manresa.

15/09/2014 - Manresa

Redacció | Manresa.- Els Mossos d'Esquadra han identificat a un dels violents que van intentar agredir diversos membres de PxC mentre pretenien recollir aliments solidaris al mercat de la Font dels Capellans de Manresa el passat 15 de juliol. Tot i que, el govern municipal de CiU va impedir de manera vergonyosa la instal·lació d'una carpa solidària per a gent necessitada. 

Després de que uns 70 energúmens antisocials manifestats de forma il·legal, insultessin, amenacessin i intentessin acovardir sense èxit als membres de PxC presents coartant la seva llibertat d'expressió i la seva capacitat de moviment a acorralant-los durant hores, tant el secretari general de PxC Robert Hernando com el regidor social identitari a Manresa Albert Pericas van presentar una denúncia als Mossos d'esquadra de la localitat.

Fruit d'aquesta denúncia la policia autonòmica ha identificat a Bernat Sorinas Giménez com un dels agressors i ja s'ha fixat data per al judici que serà als jutjats de Manresa el 21 de novembre a les 11:30 hores.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube