Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Cap concessió als delinqüents

Cap concessió als delinqüents

08/08/2013 - Martorell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya reprova que un violador sigui allotjat en un pis d’acollida i demana que sigui declarada persona non grata al municipi i li sigui retirada la prestació que percep

Martorell | Redacció.- Plataforma per Catalunya mostra la seva oposició a que el conegut com a segon violador de l’Eixample, Alejandro Martínez Singul,  esdevingui veí del municipi en passar a ocupar un pis d’acollida proporcionat per la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit des de Plataforma per Catalunya demanem que es declari el violador persona non grata al municipi i el pis passi a ser ocupat per alguna família de casa necessitada.

Igualment condemnem que aquest delinqüent rebi un subsidi de 400 euros mensuals i demanem la revocació d’aquesta prestació, així com la devolució dels diners que hagi pogut arribar a percebre en aquest concepte.

Denunciem la injustícia social que implica premiar els delinqüents i castigar els honrats treballadors que amb el seu treball mantenen els primers.

Plataforma per Catalunya reclama seguir les indicacions mèdiques, que desaconsellen obertament la seva excarceració, i reclamarà que es depurin responsabilitats si el violador reincideix.

És urgent reformar el Codi Penal perquè s’ampliïn les penes per als abusos sexuals a menors, la violació i la violència domèstica.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube