Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Nova candidatura al Baix Llobregat

Nova candidatura al Baix Llobregat

28/04/2014 - Martorell

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Ismael Hernando, nomenat candidat a les eleccions municipals 2015

Redacció | Martorell . - El president de Plataforma Xavier Simó i el vicepresident August Armengol han presentat Ismael Hernando com a candidat a l'alcaldia de Martorell a les properes eleccions municipals 2015.

Ismael Hernando és propietari d'un gabinet pericial, té 40 anys, està casat i és pare de dos fills.

Fa més d’un any ja va ser nomenat delegat de l’agrupació local al municipi del Baix Llobregat Nord i des de llavors és el responsable de la formació a la localitat.

El president Xavier Simó ha dit que "des que es va nomenar Ismael Hernando delegat de Martorell s'ha fet una feina extraordinària i això ha motivat que el Consell Executiu hagi vist en ell la persona ideal per encapçalar la candidatura de Martorell”.


Simó
ha manifestat que “el partit té moltes esperances dipositades en entrar en aquesta localitat i ampliar la nostra representació al Baix Llobregat Nord. No en va, en les últimes eleccions ja vam aconseguir representació a Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Abrera i Esparreguera ".

Per la seva banda Ismael Hernando ha declarat que "portem temps treballant per obtenir-hi representació, i crec fermament que el municipi necessita una veu social identitària a l'Ajuntament”.

El nou candidat ha declarat que “el fenomen de la immigració massiva a Martorell és intolerable i fins ara ningú li ha plantat cara. Nosaltres arribem per fer-ho i per treballar per la bona gent de casa".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube