Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Plataforma per Catalunya denuncia la permissivitat de les autoritats locals vers el “top-manta” a Martorell.

Plataforma per Catalunya denuncia la permissivitat de les autoritats locals vers el “top-manta” a Martorell.

04/05/2015 - Martorell

Martorell | Redacció.- Els venedors ambulants sense permís campen pel mercat ambulant de Buenos Aires amb total impunitat. Aquest dissabte hem pogut tornar a veure manters que oferien productes falsificats com ulleres de sol, rellotges, roba, complements com bosses i cinturons, música i audiovisuals.

Des de Plataforma per Catalunya, venim denunciant l’augment dels venedors del “top-manta” des de fa setmanes, així com el greuge i perjudici que suposa pel comerç de la ciutat no eradicar d’una vegada aquest tipus de comerç il.legal.

Ismael Hernando, alcaldable per Plataforma per Catalunya a les properes municipals del 24 de Maig, ha declarat que “ s’ha de tenir tolerància zero davant aquesta activitat i cal fer tots els esforços per eradicar-la. Hem de defensar el comerç local i una de les primeres accions ha de ser acabar amb el top-manta. Aquest tipus de venta ambulant sense permisos, sense pagar impostos i sense cap tipus de control, perjudica seriosament el comerç local de la vila “.

En aquest sentit, Hernando ha manifestat que “ No hem d’oblidar que darrere del subsaharià, sovint il.legal, que ven a la manta, hi han autèntiques màfies organitzades que falsifiquen productes amb marca, la majoria de vegades amb persones que treballen en condicions d’esclavitud i de manera clandestina. Això, a més de ser totalment condemnable,  suposa un greu perjudici per al comerç legal i per a la nostra economia “.

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube