Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mataró,24/07/2012; Els tres regidors de PxC a Mataró decideixen no participar en els actes institucionals en protesta al veto a Josep Anglada

Mataró,24/07/2012; Els tres regidors de PxC a Mataró decideixen no participar en els actes institucionals en protesta al veto a Josep Anglada

23/07/2012 - Mataró

COMUNICAT DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Després del ridícul fet per l'alcalde de Mataró Joan Mora vetant la presència de Josep Anglada sota ordres dels partits antisocials CUP i ICV els regidors de PxC al consistori han decidit no participar en els actes institucionals.

Redacció | Mataró. - Tant Mónica Lora, com Gabriel Ponce i Carles Fontbona, han decidit no participar en cap acte institucional organitzat pel consistori durant les festes de "Les Santes" de Mataró; el motiu és mostrar el seu total desacord amb el veto imposat per el govern de la ciutat al president del partit Josep Anglada en canviar una tradició protocol·lària històrica de la ciutat per impedir la participació del líder identitari en la "Desfilada de les Santes".

Tanmateix Mònica Lora, la portaveu del grup municipal de Plataforma per Catalunya a Mataró, ha volgut deixar clar que "viurem  la festa major de Mataró amb la mateixa o major intensitat que la resta de polítics de la casta però ho farem apartats de els que prefereixen doblegar-se davant dels violents abans que ser hospitalaris amb el president d'un partit democràtic que té tres regidors a Mataró i més de 75.000 vots en les passades eleccions autonòmiques ".

Lora ha afegit també que "estic molt decebuda de l'actitud de l'alcalde, vaig pensar que teníem un alcalde valent i no un titella dels violents antisocials, si no volen el nostre president no ens volen a nosaltres i el que és pitjor als 4500 veïns de Mataró que ens han elegit lliure i democràticament, encara que els dolgui" i va tornar a recalcar que "pesem trepitjar molt de carrer aquesta festa major, nosaltres, el nostre president i totes les persones que han confiant en PxC a la nostra ciutat que són molts, la festa és de tots i totes, no només dels violents o els quatre polítics i els seus convidats, la majoria d'ells sota sigles polítiques esquitxades per una corrupció sistemàtica i constant com les de CiU ".

PxC

Mataró, 24 de juliol de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

DIARIMARESME.COM, 24/07/2012; Mataró: PxC no participarà a ‘Les Santes’

Redacció.-  Els canvis protocol·larisanunciats la setmana passada pel Govern municipal de Matarósuprimint la figura de l’acompanyant prevista en el protocol, impedirà la participació del líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, en els actes institucionals de ‘Les Santes‘. Anglada havia estat convidat per la portaveu de PxC de Mataró, Mònica Lora, a l’Anada a Ofici de la Missa de ‘Les Santes’ que tindrà lloc el proper 27 de juliol.

Prèviament, tant la CUP com ICV-EUiA de Mataró havien demanat declarar Josep Anglada com a persona non grata per evitar la seva participació en els actes institucionals de la ciutat durant la seva festa gran. També, els socialistes mataronins havien avançat el seu suport a les gestions que pogués fer l’alcalde per evitar la presència del president de PxC a la festa de ‘Les Santes’.

Per la seva banda, PxC ha anunciat que han decidit “no participar en cap acteinstitucional” organitzat pel consistori durant les festes de Mataró per mostrar el seu “total desacord amb el veto imposat per el govern de la ciutat al president del partit Josep Anglada en canviar una tradició protocol·lària històrica de la ciutat per impedir la participació del líder identitari en la Desfilada de les Santes”.

 

WWWMATARORADIO.CAT, 24/07/2012; Els regidors de PxC no aniran a actes oficials

Redacció.-  Els regidors de Plataforma per Catalunya no participaran a cap dels actes oficials de la Festa Major de Les Santes. En un comunicat que han fet arribar a la premsa aquest matí, els representants de Plataforma argumenten que el canvi en el protocol de l’Ajuntament que elimina l’acompanyant dels regidors a l’Anada a Ofici és un veto al president del seu partit, Josep Anglada. Per protestar en contra d’aquesta modificació han pres la decisió de no ser a cap dels actes institucionals de Les Santes.

WWWMARESME360.CAT, 24/07/2012; Els regidors de PxC de Mataró no participaran en els actes institucionals de Les Santes

Ho han en protesta per la modificació del protocol d'assistència als actes que impedeix que el líder de PxC sigui l'acompanyant de Mònica Lora

Redacció.-  Els tres regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament de Mataró han decidit no participar en els actes institucionals de Les Santes d'enguany. Segons expliquen en un comunicat la decisió està motivada pel "ridícul veto a Josep Anglada per part de l'alcalde Joan Mora".

La portaveu del grup municipal de PxC, Mònica Lora, ha dit que el seu grup viurà la festa major de Mataró "amb la mateixa o major intensitat que la resta de polítics de la casta" però ho faran apartats "dels que prefereixen doblegar-se davant dels violents". Lora també ha expressat la seva "decepció per l'actitud de l'alcalde" al que ha acusat de "titella dels violents antisocials".

A finals de la setmana passada Plataforma per Catalunya va fer oficial la intenció del seu líder, Josep Anglada, d'assistir als actes de la festa major de Mataró tot i el canvi en el protocol del consistori que, a partir d'ara, suprimeix la figura de l'acompanyant dels polítics assistents. Per la seva banda, la CUP -que va demanar juntament amb ICV-EUiA que Anglada fos declarat persona "non grata" a Mataró- ha celebrat que finalment el líder de PxC no pugui assistir com a convidat oficial a Les Santes.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube