Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora:

Lora: "Comencem l'any 2013 amb retallades en el servei de Mataró Bus"

06/01/2013 - Mataró

Mataró | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Mataró, Mònica Lora, instarà en el proper Ple Municipal per tal de que el Govern replantegi de nou la reestructuració del Mataró Bus.

En el Ple passat es van aprovar modificacions en el servei del Mataró Bus, amb els vots a favor de CIU i el PSC. 

Aquesta reestructuració ve composta per reduir el nombre d'expedicions, un total de 66 durant els dies laborables i l'anul·lació d'alguns viatges.

Mònica Lora a volgut deixar constància que “aquestes retallades en el servei afecten negativament als seus usuaris habituals del Mataró Bus, i més tenint en compte que la majoria dels usuaris ho utilitzen per anar als seus llocs de treball”.

I per la part dels treballadors hi ha una gran discrepància ja que veuran una reducció del seu salari a canvi del compromís de no acomiadar a cap treballador de la plantilla. Mònica Lora a dit que “això és una amenaça en tota regla i que els treballadors han acceptat perquè s'han vist obligats”.

És per tot això que el Grup Municipal de Plataforma per Catalunya demana que el Govern reconsideri la reestructuració del servei del Mataró Bus per arribar al màxim consens possible amb els agents implicats.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube