Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora:

Lora: "l'alça de l'impost a terrasses és un greu perjudici per a l'hostaleria de Mataró"

20/02/2013 - Mataró

 COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya recull signatures contra la taxa abusiva imposada a bars i restaurants per la ubicació de terrasses a la via pública

Mataró | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha iniciat una recollida de signatures per mostrar el seu desacord amb l'augment del 100% de la taxa del servei de terrasses a bars i restaurants de la capital del Maresme.

L’alça de la taxa, aprovada recentment en les ordenances fiscals per a l'any 2013 per l'Ajuntament de Mataró, ja compta amb l’oposició manifesta de 200 veïns que ja han signat el document impulsat per Plataforma per Catalunya.

La portaveu de la formació identitària al consistori, Mònica Lora, explica que "aquesta pujada ens perjudica a tots, tant a clients com als responsables dels bars i restaurants. Amb la campanya engegada volem pressionar el govern municipal per tal que rebaixi la taxa, perquè és abusiva".

En aquesta mateixa línia, el regidor de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de Mataró Carles Fontbona demana "sensibilitat amb els negocis de la restauració, un sector prou castigat ja sobre tot des de l’aplicació de la llei antitabac". 

El regidor de Plataforma per Catalunya ha assegurat que "en l’actual context de crisi econòmica l’alça constitueix un greuge econòmic a l’hostaleria de Mataró, tenint present que aquest és dels escassos negocis que a dia d'avui se sustenten". 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube