Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lora:

Lora: "el robatori de 4.200 milions d'EUR a mans de polítics en els darrers anys requereix una resposta"

24/02/2013 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Mònica Lora demana mesures més contundents per als delictes de corrupció a Mataró Ràdio

Mataró | Redacció.- La portaveu municipal de Plataforma per Catalunya, Mònica Lora, ha passat pels micròfons de la tertúlia política de Mataró Ràdio per fer un repàs de l’actualitat.

Després de la reunió celebrada a Madrid amb els grups parlamentaris, la regidora identitària ha reiterat el seu suport a fer front comú per la defensa dels afectats per les participacions preferents.

“S’ha de donar una resposta als estalviadors que tenen els seus diners atrapats arran d’aquesta gran estafa. L’afer ha assolit el grau de problemàtica social a Mataró degut a l’alt nombre d’afectats” –ha manifestat.

En el seu pas pels micròfons de La Tertúlia també es va posar sobre la taula la proliferació de casos de corrupció. La dirigent identitària va afirmar que "un polític imputat s'hauria de retirar perquè la corrupció és el pitjor delicte que pot cometre un polític contra la població".

Lora ha revelat que Plataforma per Catalunya està elaborant una proposta en contra de la corrupció, perquè “és una vergonya que portem més de 4.200 milions d'euros robats per polítics corruptes en els darrers anys”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube