Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Mònica Lora denuncia la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat

Mònica Lora denuncia la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat

02/05/2013 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya demana intensificar els controls sobre els establiments de venda de begudes alcohòliques

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya a la capital del Maresme ha denunciat la venda de begudes alcohòliques a menors d’edat.

La regidora i portaveu de Plataforma per Catalunya a la localitat, Mònica Lora, ha denunciat que “hi ha un increment de botigues d’alimentació que obren pràcticament durant tot el dia, i alguns d’aquests establiments venen alcohol a qualsevol hora i fins i tot a menors d’edat”.

Plataforma per Catalunya vol que la Policia Local porti a terme controls rutinaris, intensos i aleatoris durant tot l’any sobre aquests tipus de comerços, “la majoria d’ells regentats per immigrants” d’acord amb Lora.

Plataforma per Catalunya reclama que tots els establiments públics en què es venguin o se subministrin begudes alcohòliques han d’informar amb el cartell corresponent la prohibició de venda als menors de divuit anys.

El també regidor de Plataforma per Catalunya a Mataró, Carles Fontbona, ha revelat que “ens han arribat queixes de veïns perquè en alguns establiments no tenen de forma prou visible la cartellera que adverteix la prohibició de vendre alcohol a menors d’edat”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube