Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Carles Fontbona: “després dels precs de PxC els clots i la brutícia de la Ronda Barceló han desaparegut”

Carles Fontbona: “després dels precs de PxC els clots i la brutícia de la Ronda Barceló han desaparegut”

07/05/2013 - Mataró

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya denuncia la deixadesa i la perillositat de la Ronda Barceló

Mataró | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya a Mataró va denunciar el mal estat de la Ronda Barceló el passat mes de març.

El regidor Carles Fontbona va alertar de l’estat de deixadesa de la Ronda Barceló, que presentava sotracs en ambdós sentits de la calçada, així com també brutícia en una de les voreres.

Fontbona ha revelat que “estava plena males de herbes, brossa, runa i excrements de tal manera que fins i tot per la manca de neteja havien sortit bolets en la soca d’un arbre talat”.

En aquest sentit ha afegit que “aquest fet provocava que no es pogués baixar del vehicle aparcat sense posar els peus enmig d’aquell espai malmès”.

 

Plataforma per Catalunya va demanar al govern municipal de Mataró que arreglés la Ronda Barceló, vist que és una de les zones públiques més concorregudes de la ciutat, al temps que va denunciar la perillositat per als vehicles que passaven per la zona.

Fontbona ha manifestat la seva satisfacció perquè el govern hagi acceptat el prec presentat per PxC i s’hagi posat a treballar per millorar l’aspecte i les condicions de la Ronda Barceló, tant pel que fa a la seguretat per als vehicles com les condicions higièniques de la via pública.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube